Op dinsdag 28 februari 2012 wordt om 19:15 uur de finale gespeeld tussen KCC/Hijbeko 2 en het eerste team van Nieuwerkerk voor de Zuid West Bokaal 2012. Het team van Jim van Nijnatten heeft alle wedstrijden tot aan de finale gespeeld, met goede overwinningen op o.a. KCR en Kinderdijk . Zij zullen ook de finale spelen. De ploegen treffen elkaar in de hal van Sporting Delta, aan de Gravensingel te Dordrecht. Na de finale van de Zuid West Bokaal zal om 21:00 uur de finale van de RTV Rijnmond Cup gespeeld worden tussen PKC/Hagero en DeetosSnel/Volhuis. Alle finales worden gespeeld in de Sporting Delta hal te Dordrecht.

Omdat er maar 750 plaatsen beschikbaar zijn, is er een verdeling gemaakt van het aantal plaatsen per vereniging en kunnen wij als KCC/Hijbeko een beperkt aantal kaarten kopen.

De kaarten kunnen tot uiterlijk vrijdag 24 februari 2012 besteld worden bij Sander Souren via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een toegangsbewijs kost € 4,00 per persoon, die je dan ook zo snel mogelijk, doch uiterlijk zaterdag 25 februari a.s., zal moeten betalen bij Sander Souren. Wil je het geld overmaken, dat kan ook, Geef dat even bij je aanmelding in de mail aan. De bestelde kaarten kunnen op zaterdag 25 februari 2012 bij Sander of Henny in de kantine worden afgehaald. Je kan bij hun ook nog (extra) kaartjes kopen.
 
LET OP: Ga je naar Dordrecht zonder kaartje, dan is de kans groot dat het vol is en je er dus niet in komt!
 
Wil je dus een hele avond genieten van topkorfbal, kom dan naar Dordrecht !
 
De volgende personen hebben zich opgegeven:
  1. Henny Butter
  2. Annie van der Steen
  3. Opa van der Steen
  4. Nik van der Steen
  5. Jan van der Steen
  6. Bert Wierenga
  7. Annet Wierenga
  8. Maaike Snelder
  9. Alexander van Dieren
  10. Sandra van Dieren
  11. Quinten van Dieren
  12. Anouk Wierenga
  13. Nina Wierenga
  14. Maaike Snelder
  15. Maaike Snelder
  16. Saskia Dijkxhoorn
  17. Ben jij de volgende?

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen