Maandag 21 februari is er door Sportief Capelle op uitstekende wijze “de Capelse Sportverkiezingen” georganiseerd . KCC/Hijbeko was in drie categorieën genomineerd. In de categorie sportploeg van het jaar was de B1 genomineerd. De B1 die vorig seizoen in de zaal kampioen zijn geworden om daarna ongeslagen het kampioenschap van Nederland binnen te halen. In de categorie aanmoedigingsprijs was de eer voor de G2, die vorig seizoen ongeslagen kampioen zijn geworden en in de categorie vereniging was KCC/Hijbeko genomineerd.

De motivatie van de jury voor de nominatie als vereniging is: KCC/Hijbeko is genomineerd als vereniging van het jaar omdat zij op een aantal vlakken zeer actief zijn. De vereniging neemt veelvuldig deel aan sportprojecten. Daarnaast leveren ze grote inzet bij en medewerking aan de herstructurering van Sportpark Schenkel. Binnen de vereniging is het G-team zeer actief en succesvol. Tot slot bestaat er binnen de vereniging een goede combinatie tussen prestatie en recreatie.

In een volle zaal bij het Comenius College kreeg onze trotse voorzitter Henny Butter uit handen van de enthousiaste directeur van Sportief Capelle Lian Witteveen de prijs uitgereikt. Naast een maquette heeft de vereniging een cheque van Mammoetsport ter waarde van 250 euro gekregen. Dit bedrag zal volledig ten goede komen aan de ministars en de ledenwerf. De prijs is een waardering voor onze rol binnen Capelle a/d IJssel die alleen mogelijk wordt gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen