Zaterdag 5 maart mag je noteren in je agenda. Op deze dag wordt een grote toeloop verwacht omdat de meeste teams thuis spelen, nog diverse teams om het kampioenschap of NK strijden (en naar verwachting ook gaan behalen) en S1 zich hopelijk veilig zal spelen.

De D3 is de eerste kampioen en we feliciteren jullie uiteraard van harte met dit resultaat, de verwachting is echter dat er op 5 maart behoorlijk wat teams zijn bijgekomen en we willen al deze kampioenen op een passende wijze huldigen. Hoe het programma er precies uit zal zien is nog niet helemaal bekend, zeker is wel dat dit gepaard gaat met muziek in de zaalkantine waarbij deze ludiek wordt versierd en ingericht. Aansluitend op de wedstrijd van S1 is er een groot feest waarbij iedereen van harte welkom is waarbij moet worden opgemerkt dat S5, direct na de wedstrijd van S1 hoogstwaarschijnlijk kampioen zal gaan worden. Allemaal aanmoedigen dus!!!!

Omdat deze dag veel voorbereiding en organisatie vergt is alle hulp welkom. Denk hierbij aan het maken van allerlei versieringen voor de kantine en zaal maar ook het opbouwen van de zaal en het inrichten van de zaalkantine waarmee we op vrijdagavond 4 maart al gaan beginnen maar er op zaterdag 5 maart ook nog het nodige gedaan moet worden. Verder is hulp achter de bar die dag ook van harte welkom.

Heb je zin om mee te doen dan ben je welkom op woensdag a.s. 23 februari om 20.00 uur in de zaalkantine waar we met de voorbereidingen starten. Ben je verhinderd op dit tijdstip maar wil je toch een bijdrage leveren mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hou de site in de gaten voor meer informatie.
 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen