Met de kruisfinales voor de boeg (7 maart uit en 14 maart thuis tegen AW.DTV), moest KCC/Delta Logistiek zaterdag eerst nog de laatste reguliere zaalwedstrijd spelen tegen Sporting Delta in Dordrecht. Voor de kampioen KCC/Delta Logistiek stond er niets meer op het spel, maar voor Sporting Delta des te meer. Sporting Delta moest namelijk minimaal gelijkspelen en was dan nog afhankelijk van het resultaat van SKF, dat enkele kilometers verderop tegen Oranje Wit speelde.

Coach Jan Bongers zal zeker tevreden zijn geweest over de start van zijn spelers, aangezien zij de opdracht waarmee ze het veld in gingen in eerste instantie uitstekend uitvoerden. Het was namelijk al snel 0-3 en 2-6, maar daarna zakte het niveau van de zwart-witten behoorlijk weg. Bij rust was het nog wel 9-10, maar daarna was het Sporting Delta dat een 12-11 voorsprong nam, terwijl KCC/Delta Logistiek pas na 17 minuten haar 2e goal in de 2e helft maakte: 13-12. KCC/Delta Logistiek rechtte nog eenmaal de rug en kwam met nog zes minuten te spelen op 15-17. Het laatste woord was echter voor Sporting Delta dat terugkwam tot 17-17 en dat was tevens de eindstand. Net als in de bekerfinale dus weinig goals tegen, maar ook veel te weinig gescoord. Laten we hopen dat we dat de komende weken kunnen omdraaien.

Doordat elders in Dordrecht SKF gelijk speelde tegen Oranje Wit (25-25), was de degradatie van Sporting Delta een feit. Zij komen - net als Die Haghe - volgend jaar weer uit in de Overgangsklasse. In Eindhoven wist DSC haar voorsprong enkele minuten voor tijd niet vol te houden en zag de wedstrijd eindigen in 25-25 waardoor GKV er met het tweede ticket voor de kruisfinales vandoor ging.

De doelpunten werden gemaakt door: Sven Wierenga 4, Nik van der Steen 4, Steven Verhoef 4 (4), Milou Wierenga 2, Patrick Muurling 2 (1) en Mariska Brands 1 (tussen haakjes het aantal strafworpen).