Met ingang van volgend seizoen speelt de 24-jarige Capellenaar in de selectie van KCC/Delta Logistiek uit Capelle aan den IJssel. Muurling heeft ervaring in de Korfballeague als speler en aanvoerder van DeetosSnel. Dit jaar heeft hij bewust een stapje terug gedaan en speelt de 1,95 m lange speler in een vriendenteam bij DeetosSnel, daarnaast is hij daar trainer/coach van de succesvolle B1.

Zijn keuze om te gaan spelen bij KCC/Delta Logistiek is voor lange termijn: "Deze club heeft de ambitie om de komende jaren een stap naar de top te maken. Dit wordt onderstreept door het technisch beleid en de beschikbare trainingsfaciliteiten voor de selectie, dat past goed bij mijn eigen streven om weer op het hoogst mogelijke korfbalniveau te acteren. Het behalen van de kruisfinales door KCC/Delta Logistiek heeft niet meegespeeld bij mijn keuze, maar zegt wel veel over de kwaliteit van, de veelal zelf opgeleide, spelers die hier rondlopen".

De technische commissie is erg blij dat Muurling kiest voor KCC/Delta Logistiek en ziet de speler als een uitstekende aanvulling op de reeds sterke selectie.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen