Eind mei en medio september hebben we de gevonden voorwerpen van het voorjaar en de zomer van 2023 die niet opgehaald zijn in onze textielcontainer gedaan. We schrijven 20 oktober 2023 en we hebben al weer een hele berg met nieuwe gevonden voorwerpen. Toch zonde van al die kledingstukken die toch iemand wel zou moeten missen.

De mand met gevonden voorwerpen liep dus al weer over en dus hebben we alles maar weer even op de foto gezet om jullie via de site te laten weten wat we allemaal gevonden hebben.

20231020_112706Ouders, jeugd, kinderen en andere leden, mis je iets of mis je misschien (nog) niets, kijk dan toch maar even naar of blader maar even door de foto’s van de gevonden voorwerpen. Wie weet zit er toch wat tussen van jou of je kind tussen.

Heb je iets gevonden dat waarschijnlijk van jou is, laat het mij weten dan maken we een afspraak om het op te halen of er nader naar te kijken. Of je komt op vrijdagochtend tussen 08:30 – 12:00 uur even binnenlopen bij KCC/CK Kozijnen want wij zijn met de onderhoudscommissie sowieso vrijwel elke vrijdagochtend aanwezig ook tijdens de wintermaanden.

Dus mis je een jas, vest, shirt, broek, brace of haarband met vlinder of iets anders of mis je niet direct iets, kijk toch maar want tot uiterlijk zaterdag 2 december 2023 kunnen er van deze lichting gevonden voorwerpen spullen worden opgehaald.

De vrijdag daarna gaat e.e.a. onherroepelijk de (recycle) textielcontainer in.

Met vriendelijke groet,

Saskia van Vlaanderen-Kanij
T: 0641386387 / E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties