Beste Leden,

Het veldseizoen zit er weer op en we zijn alweer in volle voorbereiding voor het zaalseizoen. De eerste zaalthuiswedstrijden zijn gespeeld en de aankomende periode wordt er nog hard geoefend voordat de competitie weer los barst.

Het afgelopen veldseizoen hebben we met het barrooster een soort van experiment gehad om de indeling per team per tijdsblok te doen. Dit is over het algemeen goed bevallen en we zullen dit tijdens de zaalperiode ook zo indelen. Hier zullen we zo goed mogelijk rekening proberen te houden met de verzameltijden en speeltijden.

Mocht je om wat voor reden met je team er niet uitkomen, probeer dan met een ander team te ruilen. Uiteraard denken we hierin graag mee en helpen we graag met het goed bemannen van de bar.
Een kleine kanttekening is dat het wedstrijdprogramma pas laat bekend is. We zullen, zodra dit bekend is, als een speer aan de slag gaan om het rooster te maken en te publiceren.  

Goed om te weten is dat de kantine op zondagochtend gebruikt wordt door de Mozaïek Kerk 010 om met de jongste leden te knutselen, verven en spelletjes te doen. Dit heeft voor ons als gevolg dat we zaterdagavond de kantine spic en span achter moeten laten. Afgelopen keren hebben we dat met een clubje goed gedaan en gezellig afgesloten met een drankje. Vind je het dus geen probleem om even te vegen en te dweilen op zaterdagavond, dan word je ook nog beloond met een lekker drankje daarna! 

Daarnaast willen we ook graag nog een beroep doen op alle ouders van de jeugdleden. Op trainingsavonden merken we dat er toch graag een bakje koffie wordt gedronken maar dat de bar niet altijd bemand is. De uitkomst hiervoor in onze ogen is dat ouders per toerbeurt even (uurtje ongeveer) de verantwoordelijkheid pakken voor de bar.
En geen stress! We zullen werkbeschrijvingen maken hoe alles werkt in een barboek. Dit barboek ontwikkelen kost tijd en zal in de loop van de maand gemaakt worden. We realiseren ons ook dat je af en toe een vraag hebt, hier mag je ons altijd voor benaderen.

Verder zijn we druk bezig met het gezelliger maken van de kantine met een stuk aankleding en een ander kleurtje. Hiervoor hebben we een mooi plan, maar mooie plannen kosten geld en hopelijk krijgen we een gedeelte hiervoor van “De Club van 50”. Hierover later meer! 

Dan als afsluiter een oproep voor extra vrijwilligers die af en toe een paar uurtjes extra achter de bar zouden willen staan als extra vraagbaak voor de ouders/leden die niet zo vaak achter de bar staan. Vind je het leuk om achter de bar te staan en mensen hiervoor enthousiast te maken, kom dan gezellig bij de Barcommissie! 

Bij vragen, opmerkingen of aanmelden voor een bardienst of de Barcommissie ontvangen we graag een mailtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een whatsapp berichtje op 06-40352750 (Niels).

Laten we er met z’n allen een topzaalseizoen van maken met hele mooie gezellige avonden!

Met hartelijke groet,

De Barcommissie

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties