We vinden het tof om wat echte KCC-korfbalhistorie het clubhuis in te brengen. Daarom zijn we op zoek naar foto's die onze club definiëren, bijvoorbeeld momenten van kampioenswedstrijden of play-off series, supportersacties, tijdens lustrumfeesten, slotdag, clubiconen, gespannen ouders langs de kantlijn, Jeu de boules, activiteiten van de aKCCie of iets anders wat niet mag ontbreken. Zodra we over een mooie selectie beschikken organiseren we een verkiezing via de website om tot de beste foto's te komen. Deze foto's worden ingelijst en met een korte tekst als onderschrift worden geplaatst op allerlei plekken in de kantine.

Heb jij zulke foto's of weet jij aan zulke foto's te komen? Mail deze dan voor 8 oktober a.s. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. inclusief een korte toelichting/context bij de foto's.

  • Door inzending van de foto wordt toestemming gegeven aan KCC/CK Kozijnen voor het gebruik van deze foto voor de verkiezing en in het clubhuis van KCC/CK Kozijnen. Stuur dus alleen foto’s die door jezelf gemaakt zijn of waarvoor de fotograaf toestemming heeft gegeven.
  • Stuur je foto in zo hoog mogelijke kwaliteit/resolutie. Aangezien foto’s te groot voor email kunnen zijn, is insturen via WeTransfer naar het emailadres de beste optie.
  • Per deelnemer maximaal 5 foto's.

Binnenkort volgt meer nieuws over hoe de stemming in zijn werk gaat en welke foto’s de voorselectie hebben gehaald.

Bekijk de slideshow hieronder voor enkele voorbeelden. Klik op de foto om hem groot en met beschrijving te zien.

20220916 - Voorbeelden fotowedstrijd KCC/CK Kozijnen

Groet,

Organisatie Fotowedstrijd,

Mark, Peter & Anton

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties