Beste leden,

Het barrooster staat online en is te bekijken via de link links in de "direct naar" sectie of klik hier.
Wellicht is het een andere opzet dan je gewend bent, maar we gaan het dit seizoen een stukje anders aanpakken.

We hebben op bepaalde tijdslots teams ingedeeld, waarbij samen met de trainer/coach van het team overlegd kan worden welke ouders/leden de bardienst op zich nemen.

Het rooster is aan de late kant, dat begrijpen we zeker maar probeer alsjeblieft de bardienst te vullen met je team zodat we allemaal van de gezelligheid van de club kunnen genieten. Het rooster is nog in ontwikkeling, dus kijk er regelmatig op. Drastische veranderingen zullen we via trainers of teamverantwoordelijke doorspelen.

Laten we er met z'n allen voor zorgen dat het clubhuis een thuis wordt waar je gezellig voor de wedstrijd van je zoon of dochter een gezellig bakkie koffie kan drinken met andere ouders. Of nog even met je teamgenoten de derde helft uit kan spelen na een waanzinnige overwinning.

Samen maken we de club en daar hebben we een ieder z'n inzet voor nodig. Dus stroop de mouwen op en draai die ene bardienst deze eerste helft veld.

Vind je bardienst draaien hartstikke leuk? Kom dan gezellig bij de vaste barmedewerkers.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, dan kan je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot aan of achter de bar!

De Barcommissie

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties