Met trots presenteren bestuur en sponsorcommissie van Korfbal Combinatie Capelle onze nieuwe naamsponsor CK Kozijnen. Vanaf 1 juli 2020 draagt onze vereniging de naam KCC/CK Kozijnen.

Persfoto

CK Kozijnen is al jarenlang een betrokken en zeer gewaardeerde sponsor van KCC, en al een aantal jaar ook zichtbaar op de shirts van diverse teams waaronder de selectie. Eigenaren van CK Kozijnen Cas en Mignon Kunst en hun korfballende zonen Nick en Dean zijn graag geziene leden op onze club. Menig KCC-lid heeft inmiddels de weg naar CK Kozijnen gevonden en de kwaliteit en service van CK Kozijnen ervaren. KCC is erg blij dat de bestaande sponsorrelatie nu is verlengd en uitgebreid met het naamsponsorschap. 

DSC 0041

Cas Kunst van CK Kozijnen: “KCC is een ambitieuze club die het afgelopen seizoen is gepromoveerd naar het allerhoogste niveau, de Korfbal League. Dat is geen toeval: een goede basis, een gedegen plan en hard werken is onontbeerlijk. Dat geldt ook voor CK Kozijnen. We verbinden dan ook graag onze naam aan deze mooie club, en hopen op deze manier een steentje te kunnen bijdragen aan een duurzaam verblijf van KCC/CK Kozijnen in de top van het korfbal.”

We danken Cas en Mignon voor het vertrouwen en kijken uit naar het continueren van deze succesvolle samenwerking. We hopen bij de start van het aankomende seizoen deze verbintenis met alle leden feestelijk in te kunnen luiden.

DSC 0116

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties