Door de corona crisis staat het dagelijks leven de komende tijd voor heel veel mensen op zijn kop. Wij hopen dat de genomen maatregelen natuurlijk het gewenste effect hebben, maar als livestreamcommissie bedachten wij dat we misschien iets zouden kunnen betekenen door het ter beschikking stellen van onze apparatuur.

Aangezien er geen grote groepen meer bij elkaar kunnen komen en er geadviseerd wordt om de sociale contacten zoveel mogelijk te beperken zoeken mensen andere oplossingen. Zo zagen we dit weekend bijvoorbeeld kerkdiensten die via een livestream werden uitgezonden.

Bij KCC hebben we als livestreamcommissie een krachtige PC met regiesoftware en twee (semi) professionele camera's met statief. Die gebruiken we normaal voor het uitzenden van onze thuiswedstrijden in de zaalcompetitie, maar deze staan nu in onze kast. Misschien kunnen we hier in deze periode wel iemand mee uit de brand helpen. Als er bijvoorbeeld bijeenkomsten voor grote groepen zijn die door de corona crisis niet door kunnen gaan, dan zou je deze kunnen livestreamen via Youtube. Of misschien heb je andere ideeën waarvoor wij onze livestream apparatuur zouden kunnen uitlenen. Dat valt altijd te bespreken. Mocht iemand interesse hebben, stuur dan even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties