De sponsorcommissie is erg blij dat de familie Van der Heiden, één van onze trouwste sponsoren, heeft besloten de sponsorovereenkomst met KCC te verlengen. Vanaf komend seizoen zal deze overeenkomst wel iets anders worden ingevuld: de sponsornaam Capelle XS zal gefaseerd worden gewijzigd in PUKA.

Capelle XS afgerond
Directeur Anton van der Heiden legt uit: “Met ons bedrijf PUKA zijn we een aantal jaar geleden gestart met het ontwikkelen en verhuren van bedrijfsvastgoed. Ons eerste project als nieuwkomers op de vastgoedmarkt was toen het bedrijvenpark Capelle XS aan de Hoofdweg. Inmiddels is dit project afgerond en hebben ruim 40 bedrijven een plekje gevonden in de bedrijfsunits.

Nieuwe vastgoedprojecten
PUKA heeft inmiddels andere ontwikkelprojecten opgepakt. XS010, de bouw van een showroom en bedrijfsunits aan Hoofdweg 10, is in de afrondende fase. Daarnaast zijn we gestart met het ontwikkelen van een nieuwe locatie op bedrijventerrein Kleine Vink in Nieuwerkerk a/d IJssel, waar we 28 bedrijfsunits gaan realiseren. In 2020 staat de ontwikkeling van De Mient in Capelle a/d IJssel op de planning. Met de uitbreiding van onze projecten is het logischer om de naam van het bedrijf, PUKA, te hanteren als sponsornaam.”

Betrokken KCC-leden
Zowel Karla als Anton zijn al jaren als vrijwilliger sterk betrokken bij KCC. Karla als één van de Doorbitches, en Anton als oud-speler, oud-coach en ex-TC. “De ambitie om te groeien hebben KCC en PUKA met elkaar gemeen. PUKA levert daar graag een bijdrage aan.” We danken Anton en Karla van der Heiden voor het vertrouwen en we hopen dat we deze samenwerking nog lang mogen voortzetten.

Meer informatie over PUKA, en de diverse projecten en beschikbare bedrijfsunits vind je op www.puka.nl.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties