Goed nieuws voor al onze leden! FS Fysio verzorgt vanaf nu een gratis en vrijblijvend inloopspreekuur fysiotherapie, voor alle leden van KCC. Heb je last van een blessure of kleine pijntjes? Loop dan gelijk even binnen na je training. Fysiotherapeut Bobby Timmers van FS Fysio is elke dinsdag- en donderdagavond aanwezig van 18:30 tot 19:30 uur in Fysioruimte 1 achterin de gang. Loop gerust even binnen, een afspraak maken is niet nodig! Na 19:30 uur is Bobby op KCC aanwezig voor de behandeling en training van de selectie.

Bobby Timmers2 lr 400x400Deskundig advies en behandeling
Tijdens het inloopspreekuur vindt er alleen screening en advies plaats. Er volgt geen behandeling op de vereniging.  Mocht behandeling nodig blijken dan kun je  desgewenst ter plekke een afspraak maken. Als lid van KCC ben je verzekerd van een afspraak binnen 24 uur op één van de locaties van FS Fysio, mits je niet te gebonden bent aan hele specifieke tijden. Aan het inloopspreekuur zijn voor KCC-leden geen kosten verbonden. Meer informatie kun je vinden op www.fsfysio.nl/kcc. Afspraken kan je ook maken via WhatsApp op 06 30 30 33 44

FS Fysio en Sportnetwerk Capelle
FS Fysio heeft een Capels Sportnetwerk opgezet waarbij het contact tussen speler, therapeut en trainer is geoptimaliseerd. Door een goede communicatie tussen de betrokken partijen is er in veel gevallen een snellere return-to-play en is de kans op een terugval of een recidief verminderd. De (sport)fysiotherapeuten van FS Fysio zijn dan ook regelmatig op de Capelse sportvelden of op de verenigingen aanwezig voor inloopspreekuren, revalidatie of voorlichting. Door persoonlijke aandacht en laagdrempelig advies dragen zij hun steentje bij aan het blessurevrij houden van de Capelse sporter. Mocht er toch sprake zijn van een blessure dan doen zij er alles aan u zo snel mogelijk weer te laten trainen en te laten spelen, door bijvoorbeeld beweeganalyses, en sportspecifieke revalidatie op de ondergrond waar u normaal op speelt.  

Partnerdeal FS Fysio/KCC
De TC en sponsorcommissie zijn erg blij met de overeenkomst met FS Fysio, waarmee ook KCC toetreedt tot het Sportnetwerk Capelle a/d IJssel. Behalve het inloopspreekuur is in dit partnerschap ook de begeleiding van de seniorenselectie opgenomen. FS Fysio zal o.a. preventietrainingen en waar nodig revalidatie verzorgen. Uiteraard zul je de komende periode ook diverse reclame-uitingen van FS Fysio tegenkomen op ons complex.

Meer informatie kun je vinden op www.fsfysio.nl/kcc

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties