Een begrip in Capelle, en niet te missen als je van Rotterdam naar Capelle rijdt: Fuji Fuji Sushi & Grill. Langs de N210 en vlakbij metrostation Capelsebrug. We heten onze nieuwe reclamebordsponsor van harte welkom bij KCC/SO natural. Bijzonder aan deze sponsor is dat hun voornaamste doel is om in contact te komen met jongeren die een bijbaantje zoeken. We gaan ons best doen om ze daar bij te helpen. Behalve een reclamebord langs het veld, kom je deze sponsor straks ook tegen op de narrowcasting, op onze website en via de live stream.

Fuji Fuji narrowcasting1 (Aangepast)

All You Can Eat
Fuji Fuji Sushi & Grill werkt met het All-You-Can Eat concept: heerlijk eten voor een vast bedrag, kiezen uit een uitgebreid assortiment gerechten, en elke dag geopend. Voor groepen gelden aantrekkelijke kortingen, dus perfect voor een gezellig teamuitje.

Online bestellen, laten bezorgen of afhalen
Wist je dat je de gerechten van Fuji Fuji online kunt bestellen of zelf kunt afhalen bij Fuji-to-go? Handig als je ineens ontzettende trek krijgt in sushi!

Op zoek naar een bijbaantje?
Fuji Fuji is altijd dringend op zoek naar part-time personeel (16 tot 20 jaar). Je kunt aan de slag in de bediening, als afwasser, of als bezorger. Wil je graag een zakcentje bijverdienen? Neem dan contact met ze op! Stuur een berichtje en je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of nog beter: ga meteen even langs met je CV!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie en reserveren:
www.fuji-fuji.nl
www.fujitogo.nl

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties