Over enkele weken start de Korfbal League en krijgen we de topploegen van Nederland weer op bezoek in Sporthal Schenkel. Hieronder voor je agenda alvast de speeldata voor dit seizoen.

Wie herinnert zich niet de spectaculaire laatste wedstrijd tegen DVO waarin we ons op het nippertje handhaafden in de Korfbal League. Een geweldige prestatie zodat we dit jaar weer op het hoogste niveau acteren. Dit zaalseizoen willen we dat kunstje natuurlijk herhalen en op 10 november starten we die missie met een thuiswedstrijd, toevallig tegen datzelfde DVO. Het zal een pittig seizoen worden, maar de voorbereiding loopt uitstekend, in de jacht op terugkeer naar de Ereklasse veld staat het eerste na zes wedstrijden bovenaan, met vier punten voorsprong op de achtervolgers.

Natuurlijk kan het Korfbal League seizoen niet gespeeld worden zonder de inzet van vele vrijwilligers, we kunnen dus ook zeker nog handjes gebruiken, denk dan aan:
- het invoeren van de statistieken tijdens de wedstrijd op de PC of Ipad (dit is niet moeilijk, het helpt wel als je de spelers kent natuurlijk);
- een backup voor de muziek tijdens de wedstrijd (voor als onze vaste DJ er niet is);
- het coördineren van het Team van de Week;
- het wassen van de t-shirts van de KL-vrijwilligers na een thuiswedstrijd;
- het verzorgen van een bardienst rondom de wedstrijd van het eerste;
- het meehelpen met opbouwen/opruimen;
- het fungeren als steward tijdens de wedstrijd (kan ook enkele keren per seizoen);
- enz.

Het gaat dan maar om 9 thuiswedstrijden en als je het met iemand samen doet is dat nog minder.

Lijkt het jou leuk om je steentje bij te dragen aan het spelen in de Korfbal League mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties