Zaterdag 9 juni moest het gebeuren. Het ontmantelen van het hoofdveld van KCC/SO natural en aan aantal andere klusjes, zodat vanaf maandag 11 juni aanstaande de aannemer op onze velden terecht kan om de renovatie van onze velden te realiseren.

Wat hadden we allemaal voor klussen:

  • verwijderen sponsorborden,
  • schoonmaken sponsorborden,
  • netjes wegzetten sponsorborden,
  • verwijderen rails van sponsorborden,
  • schoonmaken rails van sponsorborden,
  • netjes wegleggen rails van sponsorborden,
  • afhalen vlaggen en verwijderen vlaggenmasten,
  • leeghalen voetplaten stelling veld 2 en alle losse platen bij veld 3 verplaatsen naar stelling bij hek,
  • verplaatsen losse banken veld 2 en 3 - weghalen uitloopmatten en rekken bij alle velden

Het weghalen van het meubilair en de plantenbakken langs veld 1 was vrijdag al door de onderhoudscommissie gedaan.

Twee papa's konden alleen vroeg en die zijn om 9 uur alvast begonnen met voorbereidend werk voor de rest van de klussen. Alle sponsorborden en rails waren los en toen we om 1100 uur de rest van de groep hadden verzameld konden we verder met alle andere werkzaamheden. Met een kleine 20 personen hebben we verspreidt over de ochtend en een klein stukje van de middag hard gewerkt, tussendoor nog even pauze met een drankje en wat lekkers (cake, koek) en even kort zitten want het was toch wel warm en daarna weer verder. Om ongeveer half 1 waren we helemaal klaar met alle klussen en was het tijd voor nog een drankje een ijsje.

Omdat ik niet het risico wil lopen dat ik van de harde werkers iemand vergeet te bedanken wil ik graag iedereen die zaterdag geholpen heeft heel hartelijk bedanken voor zijn haar inzet om alle klussen gedaan te krijgen. Zonder jullie hulp was het niet gelukt om al deze klusjes te doen in één ochtend. Eén kleine maar harde werker wil ik wel speciaal noemen en dat is Timothy Hoogakker uit de E1. Voor iedereen geldt helemaal TOP dat jullie de tijd genomen hebben om te helpen bij deze klussen.

Ik hoop dat als de velden klaar zijn we (als alles volgens planning verloopt) in augustus ook zo veel hulp (of misschien nog meer) krijgen bij het weer opbouwen van veld 1.

Hieronder veld 1 voor en na ontmanteling.

Veld Voor en Na ontmanteling

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties