..... de Club van 50!

Eerder deze week werden Henk-Jan Schippers, Rens Dijkxhoorn, Wouter Schippers/Jeroen Bouwmeester, Stefan/Christian Dekkers en Jet Ittmann lid van de Club van 50. Nu hebben ook Wilco Knops/Stephan Groeneweg zich aangemeld. KCC/SO natural heeft nu dus al 106 leden die jaarlijks € 50 doneren voor HUN club, maar we willen natuurlijk graag nog veel meer leden! Dat betekent dat we elk jaar ruim € 5.000 beschikbaar hebben voor doelen binnen onze club en de clubavond van de Club van 50. 

De leden van de Club van 50 bepalen jaarlijks tijdens een gezellige avond waar hun donatie aan besteed wordt, waarbij heel KCC/SO natural profiteert van de opbrengsten van de Club van 50. We krijgen elk jaar meer te besteden. Zo hebben we - dankzij een bijdrage van de Club van 50 - de afgelopen jaren al ruim 16.000,- Euro aan de volgende zaken bijgedragen:

  • 2013/2014: een betonnen tafeltennistafel (buiten) en een gekleurde speelkorf
  • 2014/2015: een tweede kassa en sfeerverlichting boven de bar
  • 2015/2016: nieuwe vriezers/koelkasten, een bijdrage aan het kamp, een pinautomaat, een bijdrage aan de livestream en een haspelwagen voor de onderhoudscommissie.
  • 2016/2017: een videocamera voor de livestream, sfeerverlichting in de kantine, een scorebord voor buiten, een bijdrage aan het kamp, een upgrade van de keuken, spelmaterialen voor de schoolkorfbal-/ledenwerfcommissie en een beamerscherm +tafel voor de spelerspresentatie.
  • 2017/2018: 6 nieuwe picnic tafels, 6 nieuwe boxen voor in de zaal/kantine, een nieuw audio systeem voor in de kantine en een bijdrage aan de livestream.

Voor € 50 per jaar ben je al lid en steun je onze prachtige club met geld dat we hard nodig hebben. Wat krijg je terug voor je bijdrage?
- je naam komt op de website en op één van de borden in de kantine;
- je krijgt - als je deze nog niet hebt - een KCC clubpas. Daarmee krijg je korting in de kantine en gratis toegang tot thuiswedstrijden van het eerste in de Korfbal League;
- een gezellig jaarlijkse clubavond waar we het geld over de doelen verdelen.

Kijk hier voor alle informatie over de Club van 50 en word lid!
Geen zin/tijd om dat allemaal te lezen? Mail gewoon naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik mail je een aanmeldingsformulier.

Mark van der Waaij

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties