Er zijn nieuwe clubpassen! Onze voorraad was al een tijdje op, maar met dank aan diverse sponsoren is er een nieuwe stapel beschikbaar. Alle leden kunnen hun oude clubpas omruilen voor een nieuwe pas.

20170224   Nieuwe clubpasDankzij de op de pas vermelde sponsoren zijn hier geen kosten aan verbonden. Uiteraard blijft ook met de nieuwe pas de horecakorting van 15% in de kantine van kracht. Bovendien krijg je met deze nieuwe ledenpas korting bij Domino's (Capelle a/d IJssel en Zevenkamp) en Starshoe Voetmedisch Advies Centrum.

Omwisselen van je oude pas
Omdat het wisselen van 500 passen nogal wat voeten in de aarde heeft zijn er speciale tijden waarop je je pas kunt omwisselen. Je weet dan zeker dat je niet te lang hoeft te wachten. Bovendien kun je hier al je vragen stellen, bijvoorbeeld als je oude pas kwijt of kapot is. Op onderstaande tijden kun je je pas omwisselen:
 
  • Zaterdag 25 februari van 16:00 tot 17:00 uur
  • Zaterdag 4 maart van 16:00 tot 17:00 uur
Buiten deze tijden kun je meestal terecht bij het barpersoneel, mits het niet te druk is.
 
NB:Je tegoed op je oude pas wordt automatisch overgezet op je nieuwe pas.
 
Ik wil ook een pas!
Behalve korting op de horecaprijzen geeft de clubpas ook toegang tot de thuiswedstrijden van KCC/SO natural. Naast leden, sponsoren hebben ook Club van 50-leden de beschikking over een clubpas. Wil je ook een KCC clubpas? Voor slechts 50,- per jaar ben je lid van de Club van 50. Meer info hierover vind je hier.
 
Vragen?
Heb je nog vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties