Na de 17 - 26 overwinning zaterdag op Oranje Wit, heeft KCC/SO natural zich geplaatst voor de play-offs. Wie de tegenstander is dat wordt de komende weken pas bekend. Als we kampioen worden spelen we de eerste play-off zaterdag 11 maart thuis en de tweede wedstrijd op zaterdag 18 maart uit. Als er dan nog geen beslissing is, dan spelen we de derde wedstrijd op dinsdag 21 maart weer thuis. De Hoofdklasse finale wordt gespeeld op zaterdag 25 maart. Als we tweede worden, dan is die serie net andersom (UIT - THUIS - UIT).

Om het eerste tijdens de play-offs te steunen willen we uiteraard weer allerlei zwart-witte sfeerartikelen aanschaffen zoals shooters, ballonnen, enz. Maar we willen ook zwart-witte T-shirts, polo's, hoody's met ritsen en jasjes gaan aanschaffen. En natuurlijk willen we ook weer twee bussen laten rijden naar de uitwedstrijd.

De kosten hiervan lopen aardig op, dus zoeken we een aantal mensen/sponsors die een (kleine) bijdrage willen leveren aan de kosten zodat we deze zo laag mogelijk kunnen houden voor onze supporters. Heb jij interesse om een bijdrage te leveren? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Mark van der Waaij

NB: Inmiddels hebben al twee sponsors aangegeven een bijdrage te willen leveren: administratiekantoor G. van Biesen en Gebroeders Kalkman B.V. Alvast heel erg bedankt voor jullie bijdrage namens alle supporters!!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties