Al een aantal weken zijn we met zijn zessen hard aan het werk om vanaf 19 november de thuiswedstrijden van KCC/SO natural live te kunnen uitzenden via YouTube. Mede dankzij een bijdrage van de Club van 50 zijn de PC, software en capture card aangeschaft en van een gulle sponsor kregen we net zoveel meters netwerkkabel als we nodig hadden.

Vanavond (donderdag 27 oktober) hebben we onze eerste test uitgevoerd tijdens een trainingsavond. Die is succesvol verlopen en een redelijk aantal mensen hebben gekeken en ons commentaar gegeven. Het resultaat van de test is hieronder te zien. Let daarbij niet op de soms vreemde beelden en ons commentaar ;-)

Enkele opmerkingen bij de beelden (mede n.a.v. de reacties die we via Facebook of Whatsapp ontvingen):

  • Alle wedstrijden worden uitgezonden op dit YouTube kanaal van Korfbalvereniging KCCAbonneer je daarop, dan ben je altijd op de hoogte wanneer er een livestream is.
  • Het eerste deel van de stream was in 360p, daarna gingen we naar 720p en 1080p. De kwaliteit werd steeds beter maar we veranderen - met dank aan André Kager van TOP Sassenheim - nog enkele instellingen zodat de kwaliteit nog beter wordt.
  • We proberen z.s.m. de tijd en de score juist in beeld te krijgen. De schotklok volgt later, die proberen we wel zoveel mogelijk in het camerabeeld te houden.
  • De balkjes met de namen van de teams en de stand worden nog iets kleiner en komen lager in het beeld.
  • We zijn nog steeds op zoek naar een aantal zaken: een monitor met HDMI-aansluiting (bij voorkeur 22"), een toetsenbord en een (liefst draadloze) muis.
  • Ook zoeken we nog sponsors die een bedrag van € 100 willen bijdragen zodat we de nodige investeringen kunnen doen om de livestream door te ontwikkelen. Uiteraard zullen we dan bij de livestream vermelden 

A.s. dinsdag 1 november om 21:00 uur gaan we de oefenwedstrijd tussen KCC/SO natural 1 en Dalto/BNApp.nl 1 uitzenden. Kan je niet naar de sporthal komen, bekijk de wedstrijd dan via het YouTube kanaal van Korfbalvereniging KCC.

Al jullie opmerkingen helpen ons om de livestream steeds verder te verbeteren en horen we graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bedankt alvast voor jullie bijdrage!

Gert Jan van Dieren, Rens Dijkxhoorn, Sander van Houdt, Jelle Postma, Mark van der Waaij en Leroy de Waard,

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties