Je hebt het vast al wel gezien: na hard werken van diverse KCC vrijwilligers is de webshop eindelijk online. In de online shop kan iedereen KCC artikelen bestellen van onze kledingpartner MACRON, zoals inschietshirts (incl. bedrukking) en trainingspakken. Maar ook een groot aantal andere artikelen, zoals trainingskleding, tassen en nog veel meer. De artikelen dient u direct via iDeal te betalen, waarna ze door Macron thuis worden bezorgd.

20160929   webshop

Hoe werkt het?
KCC/SO natural verstrekt aan elke speler of speelster 1 compleet wedstrijdtenue. Dat tenue blijft eigendom van KCC/SO natural. Het wedstrijdshirt zit daarom niet in de webshop, maar extra wedstrijdkleding als sokken, broekjes, rokjes etc. kunnen op eigen initiatief via onze webshop besteld worden . Artikelen die u koopt in de webshop blijven uiteraard uw eigendom. 

Steun KCC door het bestellen via de shop
Via de shop bestelt u modieuze en comfortabele artikelen van het Italiaanse merk MACRON. Door uw bestelling(en) in deze webshop krijgt u niet alleen deze mooie kleding of tassen, maar u steunt ook nog eens uw vereniging. KCC/SO natural ontvangt namelijk een deel van de omzet.

Contact:
Mocht u vragen of andere opmerkingen hebben dan zijn onze vrijwilligers van de kledingcommissie bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties