Zaterdag 17 september om 13.30 uur op de wedstrijd KCC/SO natural D2 - Excelsior (D) D2 was het examen gepland van Kirsten en Ivette Voordendag. Omdat de regel is dat iedere jeugdscheidsrechter examen moet doen op in ieder geval een halve wedstrijd en dit voor de dames, de examinator en de begeleiding het beste uitkwam mocht het inderdaad op één wedstrijd gebeuren.

Examen doen blijft natuurlijk altijd spannend ook al weet je dat je het wel kan. Kirsten en Ivette hadden zich goed voorbereid en gesignaleerd dat de kleuren van Excelsior (D) wel heel erg zwart/wit waren net als die van KCC/SO natural. Als begeleider contact gemaakt met Excelsior en die wilde wel in een afwijkende kleur komen spelen.

De dames hadden er zin in, met toch een klein beetje "gezonde spanning". Goed gefloten met gelukkig ook nog wat puntjes ter verbetering. De examinator was vol lof over de afgeleverde portfolio's en was zeer tevreden over het fluiten van de dames.

Kortom GESLAAGD !!! En één groot succes!

Kirsten en Ivette, nogmaals gefeliciteerd namens al jullie begeleiders (Ton, Ben en mijzelf) en natuurlijk ook het bestuur van KCC/SO natural.

Op de foto (aangeleverd door jullie trotse moeder en nog even bewerkt door onze fotograaf) is te zien dat jullie ook van relaxen houden naast al jullie korfbalactiviteiten, dus geniet ook vooral van jullie kado.

Ik hoop dat jullie met veel plezier leuke en mooie wedstrijden gaan fluiten voor KCC/SO natural.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties