SO natural BV wordt naast naamsponsor ook shirtsponsor van het eerste team van korfbalvereniging KCC en tekent een driejarig sponsorcontract.

Afgelopen januari hebben de heer Wouter Smaal, directeur van SO natural BV, het bestuur van KCC/SO natural en de sponsorcommissie overeenstemming bereikt over de uitbreiding van het sponsorpakket van SO natural. SO natural is bereid gevonden om naast haar naamsponsorschap ook shirtsponsor te worden van het eerste team voor de komende drie jaar. Als vereniging zijn wij zeer verheugd met dit resultaat.

Investeren in partnership
Voorzitter van KCC/SO natural Bert Wierenga: “We zijn zeer verheugd dat SO natural naast haar naamsponsor nu ook het shirtsponsorschap van ons eerste team op zich neemt. Afgelopen maanden is gebleken dat de kernwaarden en ambities van SO natural mooi aansluiten bij die van onze vereniging. Deze verbintenis helpt ons om extra stappen te zetten in onze ontwikkeling als vereniging en bij het verwezenlijken van onze sportieve ambitie: promotie naar de Korfbal League in de zaal, en handhaving in de Ereklasse op het veld. We hopen dat deze samenwerking net zo mooi gaat bloeien als de prachtige orchideeën van SO natural.“ Wouter Smaal, directeur SO natural: “KCC/SO natural en haar vrijwilligers stralen enthousiasme, betrokkenheid en ambitie uit. Dat spreekt ons als onderneming aan. Als maatschappelijk betrokken onderneming levert SO natural graag een positieve bijdrage aan de sportieve ambitie van KCC/SO natural. We sluiten ons daarom graag aan bij de huidige sponsorgroep. Deze overeenkomst biedt ons als naam- en shirtsponsor tevens de kans onze landelijke naamsbekendheid te vergroten.”

Over SO natural BV
Met de teelt van 13 miljoen orchideeën per jaar is SO natural BV de grootste potorchideeënkweker ter wereld. Het familiebedrijf kweekt sinds 2004 phalaenopsis orchideeën, maar begon in 1959 met de teelt van sla en tomaten. Het bedrijf uit Moerkapelle heeft stevige ambities, een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen en heeft nauw contact met klanten en consumenten. In januari 2015 is de orchideeënkwekerij uitgeroepen tot Ondernemer van het jaar in de categorie Grootzakelijk in de regio Midden Holland. Bij SO natural werken 255 medewerkers.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties