Van vrijdag 30 oktober tot en met zondag 8 november wordt in België het Wereldkampioenschap korfbal gespeeld (meer informatie op www.ikf-wkc-2015.be). Op zondag 8 november worden de finalewedstrijden gespeeld in de Lotto Arena in Antwerpen. In de finale spelen waarschijnlijk Nederland en België weer tegen elkaar en als echte korfballiefhebber wil je daar natuurlijk bij zijn.

Een los kaartje voor de finale op zondag 8 november kost 20 Euro en daar komen dan je reiskosten nog bij. Misschien is het leuk om hier als KCC-ers met een bus naar toe te gaan. De kosten voor de busreis komen op 15 Euro per persoon. We zouden dan vertrekken om 10:15 uur bij de kantine zodat je minimaal de wedstrijd om de 3e/4e plaats en de finale kunt zien. Om ongeveer 19:30 uur zijn we weer terug bij KCC. Voor 35 Euro heb je dus een toegangskaartje voor de WK finale en een retourtje naar Antwerpen met de bus.

Wil jij mee? Mail dan uiterlijk donderdag 17 september naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef aan hoeveel combikaartjes je wilt hebben. Bij voldoende belangstelling (minimaal 45 mensen) gaan we op 18 september de kaartjes bestellen. Is er onvoldoende belangstelling dan hoor je dat ook en zal je zelf kaartjes en vervoer moeten regelen.

Korfbalgroeten,
Mark van der Waaij en Sander Souren

De volgende mensen hebben zich inmiddels opgegeven:

  1. Joost Schellaars
  2. Guido Aartnoutse
  3. Joshen Aartnoutse
  4. Mark van der Waaij
  5. Dennis van der Waaij
  6. Lucas van der Waaij
  7. Jij?

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties