De Slotdag stond dit jaar in het teken van 15 jaar korfbal, dus er werd extra uitgepakt. Dit werd onder andere gedaan met een ijscoman die maar liefst 4 keer op de dag de kleine kids, de grotere kids en de volwassenen blij kwam maken met een heerlijk ijsje! En gelukkig hielp het weer ook mee, want het was een goede temperatuur voor een sportieve, maar ook gezellige afsluiting van het seizoen.

Om 09:00 uur startte de Slotdag voor de F en Kangoeroes met ‘Ren je rot’. Het was een actief ochtendje met verschillende spellen zoals bowlen, verspringen, penalty’s nemen, koekhappen, een skippybalrace en een korfbalspelletje. Hierna mochten de kids op de stormbaan, wat ze natuurlijk helemaal geweldig vonden.

KCC Slotdag 2015 Kangoeroes en F junioren

Om 10:30 uur gingen we verder met de Slotdag voor de E, D en C. Hier werd vooral gebruik gemaakt van het beachveld met beachvoetbal, beachkorfbal en beachtjoekbal. Ook werd er een race tegen elkaar gehouden op de stormbaan. De kinderen waren erg enthousiast en vonden het allemaal erg leuk! De winnaars van dit onderdeel waren Dave, Rick, Casper, Lucas en Stijn.

KCC Slotdag 2015 E, D en C junioren

Het middagprogramma voor de Senioren, A en B werd georganiseerd door Ellen en John. Met maar liefst 14 groepen werd er gestreden om de eerste plek. Naast het strijden werd er ook een hoop gelachen... Dat kan ook niet anders met rokjesvoetbal, waarbij je de bal helemaal niet ziet en dus vaak zat mis trapt… Dat was vooral leuk om te zien voor de toeschouwers. Ook werd er een kruiwagenrace gedaan, er werd tjoekbal gespeeld op het beachveld en iedereen mocht zijn/haar korfbal skills tonen met het blind schieten. De winnaars van het middagprogramma – met maar liefst 305(!) punten – waren De kromme worsten.

IMG_8438

De dag werd afgesloten met een BBQ, verzorgd door slagerij Van Linschoten. Met ruim 150 man was dit een drukke, maar gezellige boel! Wij kijken dan ook terug op deze dag als een geslaagde afsluiting van het seizoen.

IMG_8869

Wij willen iedereen bedanken die geholpen heeft om deze dag tot een succes te maken!

Tot volgend seizoen,

Groetjes John, Ellen, Frederike, Tessa, Michael, Milou, Stefan, Wouter, Ruth en Bianca 


Op deze dag zijn heel veel foto's gemaakt:

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties