Beste ouders/ verzorgers,

Op 1 februari 2012 worden alle ouders uitgenodigd voor een belangrijke bijeenkomst bij onze club over het effectief begeleiden van je kind in de sport! De bijeenkomst vindt plaats in de kantine van KCC/ Hijbeko. U wordt verwacht om 19.45 uur. De bijeenkomst begint om 20.00 uur duurt tot 22.00 uur.

U MOET U WEL VAN TE VOREN OPGEVEN via www.positiefcoachen.nl/ouders. Doe dat s.v.p. zo snel mogelijk, want dan weten wij op hoeveel mensen we exact kunnen rekenen. U krijgt in de komende periode per mail een bevestiging van uw aanmelding.

Waarom is het belangrijk dat alle ouders/verzorgers komen?

  • krijgt deze avond tips over hoe u als ouders de kans kunnen vergroten dat het goed gaat met uw kind in de sport. Wat zeg je bijvoorbeeld aan de ontbijttafel tegen je zoon of dochter op de dag van een spannende wedstrijd? Hoe kunt u langs de kant uw kind het beste helpen? En hoe vang je hem of haar op na een overwinning of juist een nederlaag?
  • Het verhaal dat op deze avond wordt gebracht, blijkt aantoonbaar positieve effecten te hebben ook buiten de sport, bijvoorbeeld thuis en op school!
  • Bij onze club is een groep trainers en coaches bezig met een andere wijze van begeleiding van de jeugdspelers. Op deze avond horen jullie hoe jullie ze kunnen ondersteunen en welke fantastische effecten dit kan hebben.

Een aantal mensen van onze vereniging heeft de theatervoorstelling over dit onderwerp al gezien en was onder de indruk. Dus dit mag je niet missen.

We rekenen er dus op dat iedereen komt. Heeft u nog vragen, mail of bel gerust!

Met een hartelijke groet,

Jopie Schippers,

Contactpersoon Positief Coachen bij KCC/Hijbeko.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 010-4555589 / 06-29227590

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 mei 2024 tegen Fiks 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties