Er is inmiddels veel werk verzet door het team van Reinier. Deze week wordt er verder gewerkt aan de keuken en het wachten is op de bar die momenteel gemaakt wordt. De officiële opening van de nieuwe kantine staat gepland op zaterdag 11 juni a.s. Om zover te komen zal er nog een aantal acties ondernomen moeten worden in de oude als wel in de nieuwe kantine.

Het is daarom van wezenlijk belang dat iedereen de mouwen opstroopt en zijn steentje bijdraagt. Helaas is de groep die op zaterdag morgen en/of doordeweekse avonden actief is klein gebleven. Natuurlijk begrijpen we dat iedereen persoonlijk gevraagd wenst te worden, maar een spontane bijdrage zou het werk een stuk verlichten en de voortgang bevorderen. De planning wordt vanaf nu wekelijks op de site geplaatst (zie onderaan dit artikel) en iedereen die een bijdrage kan leveren kan zich aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het maakt niet uit of je als ouder, speler of Jeu de bouler betrokken bent, iedereen is welkom.

Momenteel hebben we geen warm water in de oude kleedkamer. Om dit probleem op te lossen is besloten om op wedstrijddagen de kleedkamers van de nieuwe kantine alvast open te stellen. Het klinkt een beetje belerend, maar we zouden het zeer op prijsstellen als iedereen deze kleedkamers als zijn eigen kleedkamers gaat gebruiken. Het is momenteel zo dat het schoonmaakteam er geen plezier aan beleeft als er weer een heer heeft besloten zijn schoenen aan het plafond of de muur af te kloppen. "Laten we duidelijk zijn,als het gezien wordt door een lid en hier  wordt melding van gemaakt bij het bestuur, zullen we wat ons betreft deze persoon per direct royeren!"
 
Zijn er dan geen leuke dingen, jazeker de eerste kampioenen (E3 & A4) zijn binnen en er zijn zaterdag een aantal teams (S3, S5 en A1) die kampioen kunnen worden. Daarnaast heeft ons eerste de bovenste plaats weer heroverd. Zaterdag wacht de derby tegen Nieuwerkerk. Bij winst komen we dichterbij ons doel de promotie naar de hoofdklasse op het veld.
 
Zo is de lustrumcommissie druk bezig met de slotdag op 24 en 25 juni. De B/C krijgen een spannend spel “de maffiabazen”, de D/F een geweldige spelletjesdag met vriendjes en vriendinnetjes en de A/senioren gaan de strijd aan tijdens de KCC/Express. De dag wordt afgesloten met een feestavond en er bestaat de mogelijkheid, tegen betaling, om mee te eten. Gedurende de avond is ook de prijsuitreiking van de KCC/Hijbeko loterij. Het belooft in ieder geval een groots weekend te worden.
 
Maar voordat het zover is vindt er op 28 mei nog een “diep in de zee”party in de oude kantine plaats en laten we het kamp niet vergeten. Een geweldig evenement dat jaarlijks plaatsvindt. Dit jaar reizen de kids met hemelvaart af naar het zuidelijkste puntje van Limburg. Kortom de vereniging is in beweging en staat aan de vooravond een geweldige accommodatie te betrekken een mooi slot van het seizoen.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 mei 2024 tegen Fiks 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties