Onze vereniging bruist van activiteiten. Naast korfbal en jeu de boules zijn er regelmatig activiteiten voor jong en oud. Ook dit seizoen gaan we weer klaverjassen. Het is echter de vraag of we ook weer gaan darten.

Jarenlang is er gedart bij KCC/CK Kozijnen. Al vanaf de oprichting. Eigenlijk al daarvoor, want bij de fusievoorgangers werd ook al gedart. Al die jaren hebben Peter van Dieren en Stephan Mosheuvel de vierwekelijkse dartavonden georganiseerd. Het aantal deelnemers fluctueerde, maar er is altijd een gezellig kern darters waarbij fun voor prestatie gaat.

Door Corona is het darten anderhalf jaar geleden stilgelegd. Peter heeft aangegeven, mede door zijn gezondheid, het niet meer op te starten. Stephan heeft daarbij aangegeven dat het tijd is om het stokje over te dragen.

Wij zoeken dus mensen die het darten binnen KCC/CK Kozijnen weer op willen starten. Dat hoeft niet op dezelfde manier. Maar we zouden graag zien dat deze nevenactiviteit binnen de club behouden blijft. Het clubhuis heeft vier banen en de dartcomissie heeft genoeg in kas om eventueel dingen op te knappen of uit te breiden.

Heb jij zin om het darten weer nieuw leven in te blazen? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties