Na de zomerstop is het altijd even afwachten hoeveel darters er op komen dagen. Heeft het nieuwe speelschema iedereen bereikt? Achter de bar in ieder geval weer vertrouwde gezichten. Gert en Ria Reijm stonden weer paraat. Met eenzelfde opzet als vorig jaar was het nu wachten op de inschrijvingen. Net na acht uur konden we met de loting starten voor de eerste ronde met 10 deelnemers in de pot.

20170922   Dartavond 22 september 2017

501
Omdat de groep niet zo groot was, speelden we een wat uitgebreidere vorm van 501. In de eerste ronde speelden we drie legs. Met drie man bij een bord kon dus iedereen een keer beginnen. Alleen Stephan Groeneweg was als vierde deelnemer geloot en hij mocht dus niet beginnen. Dat hinderde hem echter totaal niet want hij ging moeiteloos door naar de finale en won die ook. Gerard Reijm ging lang mee en werd tweede. Peter Nieuwelink startte fris en bezette de derde plek.

Halve it
Voor Halve it maakte de loting niet zoveel uit; je speelt immers voor jezelf. Sterker nog, betere spelers om je heen doen je vaak beter spelen. Nieuwkomer Paul Oschner liet van zich spreken door de winst van dit spel op te eisen. Stephan Groeneweg werd tweede en Gerard Reijm had daarna de meeste punten.

Follow the leader
Follow the Leader speelden we op maar twee borden. Vijf spelers per bord probeerden elkaars doelen te gooien en van iedere groep gingen de beste twee spelers door naar de finale. Die finale werd gewonnen door Stephan Groeneweg. Cornel van Dieren werd tweede, net voor Stefan Dekkers.

Klokje rond
Bij Klokje rond, gewoon alle getallen van 1 naar 20 en de bull gooien, bleek Gerard Reijm de sterkste. Hij was als eerste rond. Stephan Groeneweg ging ook als een speer, maar had door wat missers op de bull net wat meer pijlen nodig. Voor Paul Oschner was dit een nieuw spel, maar hij had het snel genoeg door om de derde plaats op te eisen.

Afvalrace
Er was nog wat tijd over en iedereen had er nog zin in, dus we speelden nog een vijfde spel. Op verzoek werd dit de gevreesde Afvalrace. Met z'n allen op één bord en iedere ronde viel degene met de laagste score af. Gerard Reijm won dit spel met een superlage score omdat medefinalist Stephan Groeneweg twee pijlen op de grond zal vallen door bouncers. Paul Oschner pakte ook bij dit spel zijn punten mee met zijn derde plaats/ bon mee naar huis.
Noemenswaardig is de 180-er van Martin van Dieren bij dit spel. Het was zijn eerste ooit.

Avondscore
Na vijf spellen werd de ranglijst opgemaakt. Nieuwkomer Paul Oschner liet zien goed te kunnen darten en eindigde als derde. Gerard Reijm pikte met zijn tweede plaats weer een Bol.com bon mee (voor de kinderkamer?). Stephan Groenweg trekt te lijn van vorig seizoen door en won de eerste dartavond van dit seizoen.

Eindstand 22 september 2017

Plaats
Deelnemer
501
Halve it
Follow the Leader
Klokje rond
Afvalrace
Totaal
1
Stephan Groeneweg
10
9
10
9
9
47
2
Gerard Reijm
9
8
6
10
10
43
3
Paul Oschner
7
10
7
8
8
40
4
Cornel van Dieren
5
7
9
7
3
31
  Stefan Dekkers
6
4
8
6
7
31
6
Peter van Dieren
3
5
3
2
6
19
7
Albert Oschner
1
2
5
3.5
5
16.5
8
Peter Nieuwelink
8
6
1
1
-
16
  Martin van Dieren
2
3
2
5
4
16
10
Stephan Mosheuvel
4
1
4
3.5
2
14.5

 

Tussenstand dartcompetitie
Ook dit seizoen houden we de standen weer bij over alle dartavonden. Na deze eerste avond is de tussenstand natuurlijk hetzelfde als de avonduitslag hierboven.

Klik hier voor meer foto's van deze dartavond.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties