Vrijdagavond: GIRLS ONLY-avond bij KCC/Delta Logistiek. Dit hing ook op de deur, dus er waren vrijwel geen mannen die binnen durfden te komen, op de fotografen na… Het kostte dan ook moeite om hen over te halen foto’s te maken… ;-) Maar bedankt Peter en Edwin!
De jongens van de aKCCie waren overigens ook niet aanwezig, want zij hebben vrijdag 20 maart “hun mannenavond” met de FIFA Game Night.

Dit betekende dus dat het een gezellige, drukke, maar bovenal leuke avond zou worden met alleen maar meiden! En zo kijken wij er met de aKCCie ook op terug. Ruim 30 meiden uit de C, D en E waren aanwezig. Ook waren er vriendinnetjes meegekomen, wat het alleen maar nog gezelliger maakte.

Na een korte uitleg werd de groep in tweeën gedeeld en kon er eindelijk begonnen worden. Het was namelijk moeilijk om van de tafel met alle cupcake materialen af te blijven… De ene helft  mocht beginnen met de cupcakes. Milou en Angela hielpen de meiden door hun ervaringen en creatieve ideeën. Milou verzorgde de cupcakes met botercrème, Angela de cupcakes met fondant. Door wat leuke voorbeelden mee te nemen, kwamen er ontzettend leuke creaties uit: een koekiemonster, een hond, smilies, maar ook heel veel hartjes natuurlijk (wat op een Girls Night niet kan ontbreken).

De andere helft begon bij het lakken van de nagels. Hier hadden we ook 2 enthousiaste meiden bereid gevonden om de nagels van de meiden van KCC/Delta Logistiek te voorzien van mooie creaties. Brenda en Sjaron konden zich goed uitleven met de vele kleurtjes nagellak, maar ook allerlei nagelstickers en nagelglitters. De resultaten waren dan ook super leuk!

Tot slot was er ook de mogelijkheid om de heupen is even flink los te gooien met ‘Just Dance’ op de Wii. Een erg goed idee, want de hele avond waren de meiden op de dansvloer te vinden.

Kortom, een zeer gezellige & geslaagde Girls Night! Ook benieuwd naar nog meer foto’s van de mooie nagels, heeeerlijke cupcakes en de gezellige dansjes? Klik dan hier (foto's van Peter) of hier (foto's van Edwin).

Wij vonden het erg leuk dat er zoveel meiden aanwezig waren!

Milou, Angela, Brenda en Sjaron: bedankt voor jullie inzet en hulp.

Groetjes, de meiden van de aKCCie

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties