Zaterdag 30 oktober jl. meldden 33 kinderen en 33 ouders/begeleiders zich in alle vroegte bij KCC/CK Kozijnen voor het Ouder/Kind toernooi. Het weer werkte niet bepaald mee, maar gelukkig was de sporthal beschikbaar. Behulpzame ouders schoten te hulp om alles klaar te zetten, en iets later dan gepland kon het toernooi dan toch van start.

In 15 teams werd er fanatiek gestreden om de winst, en soms ook om de wedstrijd heelhuids door te komen. We zagen (oud)-korfballers die merkten dat conditie iets is wat je moet bijhouden. En er waren "ik-heb-nog-nooit-gekorfbald'-ouders die ontdekten dat scoren nog niet meevalt. Maar vooral zagen we heel veel beweegplezier; kinderen die het erg leuk vonden om samen met hun ouders te korfballen en begeleiders die het kind in zichzelf herontdekten. Iedereen was het erover eens dat dit toernooi vaker gespeeld moet worden!

IMG_0887

Spannende strijd
Na het laatste fluitsignaal reikte voorzitter Cor van Os aan de winnaars de bekers uit, die gesponsord waren door Willem de Haas van De Haas Financieel Organisatie Advies. De strijd bij de E-categorie was tot het laatst toe spannend en werd uiteindelijk gewonnen door Peter en Esmee Nell, Coert en Yasmine Krijger en Kannan en Prithu Vasu. Bij de D-categorie was het ook erg spannend en ging de eindzege naar Jan en Evy van den Berg, Ömür en Alissa van der Schaft, en Desiree en Thomas Looij. Bij de F-categorie ging de beker naar Olga en Noé van Oosten, Marijn Wassink en Jovi Dortland, Koen en Bruce Pols, en Philine en Loran Orvan.

Voorzitter Cor van Os feliciteerde de winnaars en bedankte alle aanwezigen voor hun komst, waarna er voor alle deelnemers heerlijke poffertjes werden gebakken. Onder het afdak, want de regen kwam nog steeds met bakken uit de hemel.

IMG_0964

Iedereen bedankt!
Alle vrijwilligers, hartelijk bedankt voor jullie hulp! Scheidsrechters, opbouwers, fotograaf, wedstrijdleiding, EHBO en ook de technische mannen  en -vrouwen die wisten waar de stoppenkast zit en de poffertjesplaten weer aan de praat kregen: jullie inzet is onmisbaar!

Kinderen: bedankt dat jullie je begeleiders hier doorheen gesleept hebben. Die ouders van jullie kunnen nog wel een paar traininkjes gebruiken, maar het is ons wel duidelijk geworden waar al dat korfbaltalent bij KCC vandaan komt. En ouders bedankt voor jullie enthousiasme en sportiviteit. Graag zien we jullie de volgende keer weer terug!

Fotograaf Peter van Dieren was de hele dag aanwezig en maakte heel veel mooie foto's die je hier kunt terugzien.

PS: Ouders die het leuk vinden om vaker te korfballen zijn van harte welkom om mee te trainen bij de RecreStars. Laagdrempelig en op je eigen niveau. Stuur hiervoor een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

fanshop banner 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen