We groeien hard in onze jeugd en ook de resultaten mogen er zijn. Bij de F-jes werden zowel de F1 als F2 kampioen.

F1
Afgelopen maanden heeft de F1 hard getraind om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. En dat is gelukt! Al in de een na laatste wedstrijd tegen KCR F1 konden deze toppers, Sara, Alexia, Kirsten, Karl, Nic en Jaivey, zich kampioen noemen. Voordat de wedstrijd begon was de spanning van hun snuitjes af te lezen, want wat zijn ze allemaal fanatiek. Dat was helemaal niet nodig, want ze wonnen dik met 4-15.

20230628   F1 kampioen

Het was erg leuk dat er zoveel familie deze kanjers kwam aanmoedigen. Na het eindsignaal werd het kampioenschap onder luid gejuich gevierd. Wat zijn we trots op jullie: alle wedstrijden tweede helft veld gewonnen en wat hebben jullie het afgelopen halfjaar grote sprongen gemaakt!

Nu even uitrusten van deze knappe prestatie om na de zomer weer met frisse energie aan het nieuwe seizoen te beginnen.

F2
Wat een topseizoen heeft de F2 in de zaal gehad. Na twee achtereenvolgende kampioenschappen op het veld, moest de F2 ertegenaan. Er stonden een paar lastige wedstrijden op het programma. Maar ook zij waren niet opgewassen tegen het teamspirit en de winnersmentaliteit van onze F2. Met 9 winstpartijen en doelsaldo van 134 (+54) werden ze overtuigend en vroegtijdig kampioen. Niet alleen de prestaties vallen op, maar vooral de ontwikkeling van de spelers en de fun die zij met elkaar hebben. Het team is een jaar geleden gevormd vanuit de kangoeroes. Waar zij vorig jaar nog moeite hadden om goed te scoren, te passen en te verdedigen, wordt nu als een team gespeeld, op grote afstand gescoord en met doorloop ballen geoefend. Het teamgevoel is ook buiten het korfbal zichtbaar. De kids zijn ook echte vrienden van elkaar geworden en zoeken elkaar op om te spelen. Mooi om te zien wat korfbal teweeg brengt!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties