De afgelopen 3 weken hebben verschillende selectiespeelsters en spelers training geven op woensdagavond aan het G- team, om ze voor te bereiden op de wedstrijd die zou gaan komen. Afgelopen woensdag was het dan zover voor het G- team en de selectie van KCC/Delta Logistiek.

KCC Goud - KCC selectie De avond begon met een gezamenlijke pastamaaltijd waarbij de sfeer er al direct goed in zat. Na de pastamaaltijd hadden de teams tijd om het eten te laten zakken en om zichzelf om te kleden. Op het hoofdveld stonden de palen inmiddels klaar om in te schieten en het veld was beschikbaar voor een warming-up. Rond vijf over acht was het zover en konden de teams zich klaar maken voor het voorstellen en oplopen. Om kwart over acht floot scheidsrechter Marco Molendijk in voor de eerste helft van het G -team tegen de selectie.

De eerste helft werd na mooie en leuke acties uiteindelijk gewonnen door het G- team. In de rust van de wedstrijd werd Wim Sala in het zonnetje gezet, omdat hij de eerste plaats behaalde tijdens de verkiezing van clubheld van het jaar van het AD in Capelle a/d IJssel. Wim ontving uit handen van Bert Wieringa een oorkonde en een bos bloemen.

In de rust van de wedstrijd zijn het G- team en de selectie gemengd waardoor de tweede helft dus gespeeld werd met elkaar.

De tweede helft leverde opnieuw mooie en leuke acties van beide teams, waardoor het lang gelijk opging en er uiteindelijke afgefloten werd bij een gelijke stand. Na afloop van de wedstrijd was er nog een strafworpenserie die gewonnen werd door het G- team, omdat zij de strafworpen beter namen dan de selectie. De selectie probeerde alvast nieuwe manieren uit,om volgend seizoen de strafworpen te nemen, dit zorgde voor een groot spektakel, maar ze kunnen beter de strafworpen op de gewone manier blijven nemen. Na de strafworpenserie heeft het G- team een medaille gekregen als aandenken aan de wedstrijd, en de selectie heeft taart gekregen als bedankje. Bij iedereen zag je blije en vrolijke gezichten. Voor, tijdens en na de wedstrijd is er veel gelachen met elkaar.

Wist u dat:

  • Het G- team in de eerste helft gecoacht is door Arthur Carolus die in de tweede helft het team in de zwarte shirts onder zijn hoede had.
  • Deze wedstrijd volgend jaar ook plaats zal vinden bij KCC.
  • Er gastspelers van het G- team van NIO meededen die ook met het G- team van KCC gaan meedoen op het NK voor G- teams.
  • Het NK voor G- teams plaatsvindt op zaterdag 13-06-2015 bij korfbalvereniging Movado in Dordrecht.

Mocht u zaterdag 13 juni 2015 niets te doen hebben, kom dan gerust naar Movado om het G- team aan te moedigen.

Iedereen die heeft geholpen bij dit evenement bedankt voor de inzet.

Klik op de foto of hier voor nog veel meer foto's van deze wedstrijd gemaakt door Peter Dorsman.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties