In het kader van sport op maat speelden wij onze competitie wedstrijden op de velden van Sportplaza Oldegaarde in Rotterdam, waar nog een aantal sporten gepromoot werden voor sporters met een beperking.

Onze 1e wedstrijd was tegen Sporting Trigon G1. Met 1 ingeleende heer gingen we van start. In de 3e minuut stonden we al met 1 –0 achter en in de 5e min. 2 – 0 . De aanval ging goed,  maar onze schoten misten de korf, althans ze gingen er niet in. Pas in de 10e min konden we aanhaken 2 – 1. Na de functie wissel gaf de verdediging niets meer weg en de aanval combineerden goed. We kregen weer vertrouwen in ons zelf. In de 20e min konden we de gelijkmaker scoren 2 – 2.  Ook de eindstand waar we tevreden mee waren.

De 2e wedstrijd was tegen Velocitas G1. Daar is altijd wel wat. Zo ook nu te weinig spelers. Normaal lenen we bij andere teams spelers als we te weinig hebben. Zij dus niet. Het voorstel was om 6 tegen 6 te spelen. In het kader van sportiviteit hebben we ingestemd. KCC/Delta Logistiek G kwam totaal niet in zijn spel. Toch al snel 1 – 0 ,maar ook snel 1 – 1. Na de functiewissel liep het iets beter en konden we de score naar 2 – 1 brengen wat ook de eindstand was. Met een voor ons geen prettige wedstrijd gingen we naar huis.

En gezien de andere wedstrijden in onze poule staan we bovenaan. Dus toch tevreden.

Simon

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties