Vrijdagmorgen verzamelden de spelers bij ons veld. Met een busje van Leonreizen en de auto van Chantal gingen we rond 10 uur opweg naar Heereveen. De stemming zat er al goed in. Rond 12.30 uur aangekomen bij het Abe Lenstra stadion. Daar waar het Olympisch dorp was opgetrokken. Een groot tentenkamp naast het stadion. De bagage op de schouders en op zoek naar onze unit . Na de inschrijving konden we bedden opmaken en het dorp gaan verkennen. Het was groots opgezet en dus heel wat te bekijken. Het Health centrum was al open. Remco liet gelijk zijn oren nakijken [soms niet overbodig]. Rond 5 uur gingen we voor onze warme hap [we hadden intussen wel trek gekregen] naar de grote hal. Om 6 uur verzamelen voor de opening en de vlaggeparade. We hadden onze Bull meegenomen en paradeerden we naar onze plaatsen. Na de opening en de Olympische eed kregen we van diverse artiesten een muzikale happening. Het feestje? Het feestje was daar! 9 uur was het uur U Voetbal. Op grote schermen heeft men de match kunnen bekijken. Blij en vermoeid ging iedereen naar zijn slaapunit. Van slapen kwam nog niet zoveel, een kakefonie van geluiden en gesprekjes over en weer. Dan rust.

Zaterdagmorgen al vroeg uit de veren wassen en ontbijten. Dan op naar de bus die ons naar Sneek zou brengen. Daar waar wij onze wedstrijden moesten spelen. 12 korfbal teams waren aangemeld. Wij zaten in poule A met Albatros - Atalante - Devinco en Wion mix.

Onze 1e wedstrijd was tegen Atalante een goede tegenstander waar we met een leuke wedstrijd de winst binnenhaalde 4 - 2 .
De 2e wedstrijd tegen Devinco een jong team. Ook dit werd een leuke wedstrijd,  althans zeker voor ons,  dit werd 3 - 1. Het ging goed al 6 punten binnen.
De 3e wedstrijd was tegen Albatros tegenwoordig onze gelijkwaardige tegenstander. Dus alle zeilen moesten bij. Maar Albatros kon niet in de wedstrijd komen en wij liepen uit naar een 6 - 0 overwinning.
De laatste was tegen Wion mix. Ging het de andere wedstrijden te makkelijk waarschijnlijk wel. KCC/Delta Logistiek kon geen vuist maken en verloor verdiend met 1 - 3. De schade bleef beperkt want we hadden ons al geplaatst voor de kruisfinale .

's Avonds nog een feest met diverse artiesten. Vermoeid ging iedereen wat vroeger naar de slaapunit morgen weer een drukke dag. Zondagmorgen na het ontbijt inpakken [9 uur moesten de units leeg zijn]. Alle bagage weer in ons busje en konden we weer in de bus naar Sneek.

We hadden ons geplaatst in de gouden poule plaats 1 t/m 4. De 1e wedstrijd was tegen de oude bekende Dijkvogels. Dat kon pittig worden. We liepen uit tot 2 - 0. Na de functiewissel was het voor onze dames niet meer te houden. De veel sterkere Dijkvogeldames gingen furieus de aanvallen in en wonnen de pot met 2 - 4. Dus was voor ons team alleen de kans op brons nog over.

Voor de 3e - 4e plaats moest KCC/Delta Logistiek G tegen de Wion mix G. Beide teams roken de bronzen plak. We gingen ook fel van start na een goede aanval 1 - 0 en 2 - 0. De verdediging hield goed stand. Maar de al licht geblesseerde Jeroen [rug] werd onderuit gelopen en de dame belande op Jeroen zijn rug [einde wedstrijd Jeroen]. Met een geleende heer van Albatros [onze dank] was het team wat aangeslagen werd het 2 - 1 / 3 -1 3- 2 / 3 - 3 / de laatste minuut gingen we ten onder met 3 - 4. Na Wion onze felicitatie`s te hebben gegeven met de behaalde bronzenplak.

4e van de 12 teams waren we toch blij [snif snif] met het door ons behaalde resultaat. Na de slotceremonie in Heereveen waar alle sporten nog eens uitgebeeld waren en de vlam gedoofd werd. Werd het toch wel tijd om iets te gaan eten. We hadden een afspraak geboekt in Heereveen bij een Chinees. Na wat toespaakjes en een zeer goed wok diner gingen we tevreden naar huis. Phoe, kwart voor tien. Laat en nog 2 uur rijden. Rond middernacht was iedereen weer thuis en kon weer in eigen bedje bijkomen van een paar fijne maar vermoeiende dagen.

Het KCC/Delta Logistiek G team bedankt de vereniging en ook Leonreizen en Chantal [auto] dat zij dit evenement voor ons weer hebben mogelijk gemaakt.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties