Woensdagmiddag 4 juni vond bij KCC/Delta Logistiek het RTC toernooi van het district Zuid-West plaats.

De ploegen van de regio Alblasserwaard <12 en < 14, RTC Dordrecht < 12 en < 14, RTC Rotterdam <12 en < 14 en RTC Zeeland < 12 en < 14 speelden tegen elkaar en er werden leuke wedstrijden gespeeld. De talentvolle spelers hebben deze middag het seizoen van de RTC's op een leuke manier met elkaar afgesloten.

Dankzij een flinke groep vrijwilligers van KCC/Delta Logistiek hebben we er een geslaagde middag van kunnen maken. Er waren vrijwilligers voor de bar, de muziek, een echte sterren kok die een heerlijke maaltijd had bereid voor de scheidsrechter en andere vrijwilligers, de recreanten die de kleedkamers en kantine hebben schoongemaakt, de JDB die de toiletten hebben schoongemaakt, de fotograaf, de scheidsrechters en nog een aantal vrijwilligers die hebben geholpen met het klaarzetten van de velden en de overige materialen. Iedereen ontzettend bedankt voor jullie hulp! Dankzij jullie kunnen veel spelers terugkijken op een hele geslaagde middag!!

RTC Zeeland < 14 en RTC Dordrecht <12 wonnen de eerste prijs en deze werden uitgereikt door de KCC internationals Julian Middelkoop en Stephan Groeneweg.

Nog meer foto's van dit toernooi zijn hier te vinden.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties