Deze week speelt KCC/Delta Logistiek B1 tegen KCR B1. KCR staat 1 punt onder de gevreesde club KCC/Delta Logistiek. Het zal dus beslist een spannende wedstrijd worden tussen twee aan elkaar gewaagde tegenstanders. Iris speelt deze wedstrijd niet mee vanwege een blessure. Lise speelt voor Iris in de plek. Om kwart over tien ging de wedstrijd van start in Ridderkerk.

KCR begon in de aanval maar het vak van Aron, Zita, Timo en Lise verdedigde erg goed en KCR kwam niet tot scoren. Nu moet het komen. Het vak van Julian, Ruben, Richelle en Anouk is aan de bal in de aanval, maar ook zij komen ook niet tot scoren. De bal gaat weer naar de aanval van KCR. De aanval van KCR speelt met veel meer overtuiging dan KCC/Delta Logistiek en ze scoren dus ook de 1-0. De aanval van KCC moet nu bij blijven maar zij spelen met te weinig pit en overtuiging en daardoor wordt het 2-0 en 3-0.

Dan komt het vak van Timo, Aron, Lise en Zita in de aanval en ze hebben een paar mooie kansen en jahoor een schot van Aron gaat erin. YES 3-1. Zal het dan toch nog goed komen? KCR scoort weer. Nu moet het vak van Julian toch echt bijblijven. En jahoor Julian scoort met een mooi schot de 4-2. Maar bij KCC/Delta Logistiek ontbreekt toch en stukje pit en overtuiging. Dan is het rust.

We gaan de rust in met 6-4. Leroy en Michiel hebben een krachtig bespreking gehouden en ze hebben vertrouwen dat alles gaat goed komen.

De tweede helft gaat van start. Met in de aanval het vak van Aron. Ze doen de bekende beginbal , maar die mislukt zou de bespreking dan niks hebben geholpen? KCR scoort ook gelijk de 7-4. Dan gaat er een knop om bij KCC/Delta Logistiek. In deze aanval moet toch gescoord worden? Er zijn mooie acties en rebounds maar geen goal. Dan gaat Aron rebounden en Timo in de aangeef en Zita maakt een super mooie doorloop bal. Het is nu 7-5 en wordt weer van vakken gewisseld. De verdediging van KCC/Delta Logistiek houd goed stand. En nu komt de bal weer in de aanval van KCC/Delta Logistiek. De meiden gaan onder en Julian neemt een hele mooie doorloopbal en hij maakt hem. 7-6 lopen ze dan toch nog in? Jahoor hier is hij, de 7-7. 

De knop is nu echt om. We zien hier nu het team wat we altijd willen zien KCC/Delta Logistiek B1. Er wordt door KCR nog gescoord en door KCC/Delta Logistiek ook. Dan wordt er afgefloten, maar wie heeft er nou gewonnen? Uit eindelijk is het 8-12 geworden voor KCC/Delta Logistiek. We zijn helemaal terug gekomen en weet je wie dat de hele tijd al wist? Leroy en Michiel. Die zijn nooit gestopt in, in ons geloven dat we kunnen winnen. KCC/Delta Logistiek is de winnaar van de dag. Maar eigenlijk zijn ze altijd de winnaar.

X Nouk

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties