Elk zaalseizoen hebben wij bij bepaalde wedstrijdteams die spelen met een jurytafel. Per jurytafel hebben we een voorzitter, een schotklok bediener en een tijd/score bediener nodig.

Heb jij interesse om dit ook te doen, volg dan de opleiding tot juryvoorzitter. De juryvoorzitter is de enige die formeel wordt opgeleid. Wij bij KCC/CK Kozijnen vinden het belangrijk dat ook de schotklok en tijd/score bediener worden opgeleid. Dit kan gewoon in dezelfde opleiding. Vervolgens kan je oefenen bij de oefenwedstrijden van KCC (die zijn al op 28/10, 4/11 en 11/11 aanstaande).

Je hebt voor deze opleiding met een relatienummer (lees lidmaatschapsnummer nodig). Heb je die nog niet app mij dan even zodat ik je kan laten opnemen op de ledenlijst en je een relatienummer ontvangt.

Hieronder vind je de tekst van de bond met de data waarop de opleiding. Het gaat dus om 1 avond. Mocht je deze opleiding willen volgen, schrijf je dan in en laat mij weten dat je de opleiding gaat doen. Dan zorg ik er voor dat je de kosten voor deze opleiding terug krijgt van KCC/CK Kozijnen.

Voor iedereen die zich wil laten (bij)scholen tot juryvoorzitter is er in oktober de mogelijkheid om aan te sluiten bij één van de twee online sessies.

Deze worden gehouden op donderdag 26 en maandag 30 oktober om 19:00 uur.

Het certificaat ‘Juryvoorzitter’ wordt toegevoegd in Sportlink als je deel hebt genomen aan de scholing.

Het cursusboek voor de scholing wordt voorafgaand aan de scholing toegezonden. Dat is op dit moment (12 oktober) nog niet gereed, omdat nog niet alle aspecten rondom de tijdstraf vanuit IKF helder zijn. Zodra dit gereed is, wordt dit toegezonden.

Als juryvoorzitter neem je de verantwoordelijkheid voor het juist functioneren van de jurytafel bij wedstrijden waar met schotklok gespeeld wordt. Ook houd je toezicht op naleving van de voor de wedstrijd geldende reglementen en bepalingen, voor, tijdens en na de wedstrijd. Je bent een officiële vertegenwoordiger van het KNKV en maakt onderdeel uit van het arbitrageteam.

Deelname aan de bijeenkomst kost € 5,00, dit krijg je terug van KCC/CK Kozijnen. Je kunt je aanmelden via dit formulier.

Met vriendelijke groet,

Saskia van Vlaanderen-Kanij
Coördinator Arbitrage
T: 0641386387 / E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties