Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. En voor de volgende spelers is het moment van gaan (helaas) aangebroken.

Quinten

Quinten van Dieren zal volgend jaar een stapje terug doen. Als zoon van korfbalouders en als kind van de club groeide hij op en doorliep hij alle jeugdteams van KCC. Samen met o.a. zijn tweelingbroer Timo heeft hij meerdere keren op Nederlands Kampioenschappen gestaan. Na vele jaren bij KCC te hebben gespeeld, waarvan twee in de selectie, gaat deze toekomstige dokter zich storten op zijn coschappen.

Mandy

Mandy Biesbroek sloot zes jaar geleden aan bij de selectie van KCC. Zij kwam over van haar club Vitesse uit Barendrecht. Het eerste jaar maakte zij meteen de promotie naar de Korfbal League mee, om na een tussenstap terug in de hoofdklasse, nu weer afscheid te nemen op het hoogste niveau. Haar periode bij KCC heeft haar geen windeieren gelegd. Naast goede vriendschappen en bekendheid als vaste waarde voor het eerste van KCC, is ook de liefde gevonden bij KCC. Zij gaat genieten van haar vrije tijd, die nu altijd in het teken heeft gestaan van korfbal.

Jacco

Tot slot neemt de selectie ook afscheid van Jacco Glerum, één van de twee coaches van het tweede. Met een verleden als speler en trainer bij de club, maakte hij twee jaar geleden de stap om trainer/coach van de selectie te worden. Met veel enthousiasme, bevlogenheid en creatieve trainingen heeft hij de groep begeleid naar waar ze nu staan. Deze fitte trainer gaat zich verder toeleggen op zijn andere uitdaging: de triathlon.

Alledrie wensen wij veel succes en plezier bij de volgende stappen in hun leven en carrière. Aanstaande zaterdag is de laatste thuiswedstrijd van de selectie en zullen zij afscheid nemen van korfballen op het hoogste niveau. Kom vooral kijken!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties