De afgelopen maanden hebben we vanwege de Covid-19 maatregelen, jammer genoeg geen wedstrijden mogen spelen. Voor iedereen een grote teleurstelling. Er werd de afgelopen periode vooral getraind, maar gelukkig is het zaalseizoen weer gestart en kan iedereen zijn/haar talent tijdens de wedstrijden laten zien. Ondanks dat de afgelopen maanden niet de situatie was die je als korfballer wilt hebben, kreeg Bas Stuurstraat toch een mooi bericht te horen. Hij zit namelijk bij de laatste 22 spelers van Oranje U19.

Zoals tijdens de laatste training is gezegd, blijven alle spelers oproepbaar en wordt iedereen aan de longlist voor het WK toegevoegd. De Korfbal Leaguefinale is op zaterdag 16 april en valt dus samen met het WK U19. Mogelijk vallen er nog Korfbal Leaguespelers en/of A-jeugd Hoofdklassefinale spelers af bij Nederland U19. Zodoende zal Bas zich, tot aan het WK, speler van Nederland U19 mogen noemen. Een prestatie waar iedereen trots op is. Bas, heel veel succes de komende maanden!

Roel Visser en Fenna Mol zitten jammer genoeg niet bij de laatste spelers van Oranje U19 en U17. Een grote teleurstelling. Zowel voor henzelf, als voor de vereniging. Dat neemt niet weg dat we onwijs trots op jullie zijn, omdat jullie het al zover hadden geschopt!

De Jeugd TC

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties