Woensdagavond 13 oktober vond de KNKV-trainersclinic 'Training geven: de Basis' plaats in sporthal Schenkel. Ca. 10 KCC- jeugdtrainers en ouders werden in 1 avond bijgepraat over de belangrijkste facetten van het trainen geven. Zij konden de verkregen tips direct zelf in de praktijk toetsen tijdens de training aan de E-groep.

Technisch kader is van levensbelang
Voldoende en goed opgeleid technisch kader is van levensbelang voor elke sportvereniging. Zonder goede en enthousiaste trainers kunnen we leden niet blijvend binden, hebben spelers minder plezier en stokt de opleiding van talenten. Alle KCC-trainers kunnen desgewenst diverse KNKV-trainersopleidingen volgen, maar niet iedereen heeft hier de tijd voor. Met de aangeboden trainersclinic van 1 avond bieden we een laagdrempelig alternatief aan. Zo geven we ook handvatten aan de diverse ouders die hier en daar een handje toesteken tijdens de training. Waar we trouwens ontzettend blij mee zijn!

20211013   trainersclinic (Klein)

Wil jij ook jezelf ontwikkelen en werken aan je life-skills? Als KCC-trainer krijg je begeleiding van ervaren trainers, doe je een hoop leerzame ervaringen op en heb je de mogelijkheid om een trainersdiploma te halen. Bij sommige opleidingen krijg je er zelfs nog studiepunten voor ook! Wil je eens sparren of dit iets voor je zou kunnen zijn? Neem dan contact op met Els den Hollander of Wilco Knops, of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties