Na lange tijd is de korfbal competitie weer gestart. Voor de competitie zijn scheidsrechters (zoals zovele andere vrijwilligers) onmisbaar en daarom verdienen ze het om af en toe in het zonnetje gezet te worden. Hoewel het altijd goed is om scheidsrechters te bedanken, is het tijdens de Week van de Scheidsrechter een extra mooi moment om scheidsrechters in het zonnetje te zetten. Door als vereniging je waardering te laten blijken aan scheidsrechters geef je ze energie om er de volgende keer weer te staan.

KCC/CK Kozijnen doet ook dit jaar weer mee aan de Week van de Scheidsrechter.

De Week van de Scheidsrechter vindt plaats van 25 september tot en met 3 oktober. Tijdens deze week zal namens KCC/CK Kozijnen ook dit jaar aan de scheidsrechters weer een attentie uitgereikt worden. De attenties liggen al klaar om de scheidsrechters te bedanken voor hun waardevolle inzet.

Hopelijk kunnen we een paar leuke foto’s maken en deze delen op de site of een bericht op social media met een foto van de scheidsrechter en de hashtag #scheidsbedankt. Degene met de leukste foto ontvangt ook een leuke attentie! Doe jij mee en maak jij ‘de leukste’ foto?

Door tijdens de Week van de Scheidsrechters de scheidsrechters in het zonnetje te zetten, vragen wij gelijk nog even aandacht voor deze belangrijke taak. Bij KCC/CK Kozijnen zijn we altijd op zoek naar nieuwe scheidsrechters om onze huidige groep uit te breiden. Wellicht kan/wil jij ook een scheidsrechtersopleiding volgen op kosten van KCC en af en toe wedstrijden fluiten. Dit kan helpen bij het opbouwen van voldoende arbitraal verenigingskader/een grotere groep KCC/CK Kozijnen scheidsrechters en we hebben hard scheidsrechters nodig.

Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met ondergetekende.

Met vriendelijke groet,

Saskia van Vlaanderen-Kanij
T: 0641386387 / E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties