De technische commissie van KCC/CK Kozijnen is verheugd te kunnen melden dat Randy Oosting vanaf volgend seizoen in de clubkleuren van KCC/CK Kozijnen zal spelen. Met een versterking als Randy in de groep verwacht KCC/CK Kozijnen weer een stap vooruit te zetten en haar ambities als stabiele Korfbal League vereniging waar te maken.

20210601   Randy OostingRandy is ooit begonnen met korfbal bij Movado en in de jeugd overgestapt naar DeetosSnel. Hij heeft daar alle jeugdteams doorlopen en ook een jaar in het vlaggenschip van DeetosSnel gespeeld in de Korfbal League. Daarnaast is Randy altijd onderdeel geweest van de nationale jeugdselecties, meest recent van TeamNL Korfbal U21. Na zijn overstap naar PKC veroverde hij direct een basisplaats in het eerste. Afgelopen seizoen heeft het publiek Randy weinig zien spelen in de Korfbal League, maar met zijn overstap naar KCC/CK Kozijnen hoopt hij dat hier verandering in komt.

“Ik ben ooit begonnen met korfballen bij Movado en heb in de D’tjes de overstap gemaakt naar DeetosSnel. Ik wilde namelijk weten waar mijn plafond lag. Mijn droom is om ooit de Ahoy finale te winnen als basisspeler en om bij TeamNL Korfbal te spelen. Ik heb dus ambities en doelen genoeg voor de komende tijd, maar zal daarvoor in mijn ontwikkeling nog stappen moeten maken. Ik denk dat ik mij bij KCC/CK Kozijnen verder kan ontwikkelen als speler van een jong talentvol team. Hopelijk zie ik jullie volgend seizoen allemaal langs de lijn.”

KCC/CK Kozijnen wil een vereniging zijn met optimale faciliteiten, zoals individuele technische trainingen en individuele fysieke programma’s, voor spelers om ze te helpen zich verder te ontwikkelen en gezamenlijk onze ambities waar te maken. Door een jeugdinternational als Randy toe te voegen aan onze talentvolle selectie wordt dit onderstreept.

De technische commissie verwelkomt Randy en wenst hem veel plezier en uitdagingen bij KCC/CK Kozijnen.

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties