Met het aanstellen van Wilrik Wassink en Robin Diepenhorst als coaches van het eerste en het aanblijven van Jacco Glerum voor het tweede, maakt de komst van trainer Henno Ploeg de technische staf van onze selectie compleet. Daarmee vervangt Henno Michiel Last, die de afgelopen drie jaar trainer is geweest van het tweede (hierover later meer).

20210311   Henno vd Ploeg Henno heeft tot nu toe altijd trainen gegeven bij Oranje-Wit, waar hij zowel verschillende jeugdteams als het eerste team trainen heeft gegeven. “Aan het begin van het seizoen had ik al bij Oranje-Wit aangegeven om een avontuur bij een andere vereniging aan te willen gaan. Ik heb prachtige jaren bij Oranje-Wit gehad, waarin meerdere NK’s en de play-offs en de veldfinale voor junioren werden gehaald. Door uit mijn comfort zone te stappen wil ik de volgende stap zetten in mijn trainerscarrière en KCC/CK Kozijnen is een club die hier goed bij aansluit.”

Henno kenmerkt zich door zijn gedrevenheid en wedstrijdmentaliteit. “Ik vind het een uitdaging om elke speler op zijn manier te prikkelen en te ontwikkelen, om zo het maximale uit een individu en het team te halen. En soms kan dat ook betekenen dat het even moet schuren. De manier waarop KCC/CK Kozijnen hun trainingsaanbod vormgeeft sluit hier goed bij aan: oog voor een balans tussen individuele ontwikkeling en presteren op hoog niveau.”

De Technische Commissie is blij met de komst van Henno als trainer van onze selectie. We hopen een vruchtbare periode met elkaar tegemoet te gaan.

NB webredactie: meer weten over Henno? Lees dan dit (al wat oudere) interview op de site van C.K.V. Oranje Wit.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties