Afgelopen weekend was een top weekend. Mooie opening van het seizoen en het 20 jarig bestaan van KCC. Jammer genoeg bleven er weer veel spullen achter op het veld, zoals ballen (heel veel), flesjes, tassen, shirts.

20190902   Opruimen

Algemeen verzoek
Het zou heel fijn zijn als iedere ploeg zijn spullen opruimt na een training of na een wedstrijd. Als je het laatste team bent op het veld waar je speelt of het laatste team met een bepaalde maat palen, ruim je ook die op. Ook wordt iedereen die op het veld verzocht komt zijn eigendommen ook weer meeneemt. Daarnaast graag afval in de vuilnisbakken en lege flesjes terug naar de kantine. Vaste palen op de kar en palen voor op de platen in de stelling bij de maat waar ze horen.

Speciaal verzoek
Afgelopen weekend zijn er veel ballen blijven liggen op het veld en een krat bidons stond op een willekeurige plek in de mateiraalberging. Alle ploegen waarvan er een bal of een krat bidons staan op bijgaande foto worden vriendelijk doch dringend verzocht om voortaan hun spullen op te ruimen. Behalve de F2 want die bal is blijkbaar door iemand anders gebruikt. 

Laatste verzoek
Gebruik geen ballen van andere ploegen. Als die ballen zoekraken zitten ploegen zonder ballen en dat kan niet de bedoeling zijn.

Laten we er met zijn allen voor zorgen dat het opgeruimd blijft. 

Dank!

Saskia van Vlaanderen-Kanij

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties