Adrienne van Ofwegen heeft te kennen gegeven de overstap te maken naar korfbalvereniging DVO uit Bennekom. De sinds 7 jaar bij KCC speelachtige dame hecht grote waarde aan de uitdaging die gepaard gaat met het spelen in de Korfbal League. Om die uitdaging te kunnen vinden heeft ze besloten KCC/SO natural te verlaten, tot grote spijt van de club.

20190507   Adrienne van Ofwegen“Mijn ambitie om op het hoogste niveau te functioneren is de reden van mijn vertrek. Ik heb de afgelopen zeven jaar met veel plezier gespeeld voor KCC. Mijn vertrek was daarom ook een lastige keuze, omdat ik mij hier altijd welkom heb gevoeld. Wat mij vooral bij zal blijven is de hartelijkheid en gezelligheid die ik heb mogen ervaren. Daarnaast niet te vergeten ‘de negende man’. We hebben veel ups en downs meegemaakt tijdens de wedstrijden, maar jullie zorgde altijd voor een goede sfeer. Ik denk dat weinig clubs zo’n fantastische supportersgroep heeft. Bedankt voor alle mooie jaren en ik hoop dat de deur altijd voor mij open zal blijven staan.”

Wij wensen Adrienne heel veel succes bij haar nieuwe vereniging en hopen haar nog vaak op sportcomplex Schenkel tegen te komen.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties