Van 6 tot en met 14 oktober 2018 bedanken sportbonden en -verenigingen gezamenlijk onze scheidsrechters, juryleden en officials (onze Arbitrage). Zij zetten zich vaak belangeloos in voor de sport en daar mogen ze best eens voor in het zonnetje worden gezet. Zonder scheids geen wedstrijd.

De aanwezigheid van arbitrage en met name een scheidsrechter wordt vaak als vanzelfsprekend gezien. Toch zijn het - net als de sporters zelf en (andere) vrijwilligers binnen een vereniging - mensen met passie voor korfbal die in hun vrije tijd op het veld staan.

De Week van de Scheidsrechter / de Arbitrage biedt ons als vereniging een mooie gelegenheid om alle korfbalscheidsrechters, juryleden en officials eens in het zonnetje te zetten. KCC/SO natural geeft alle scheidsrechters, jeugd-, verenigings- en KNKV-scheidsrechters, een attentie als een extra blijk van waardering voor hun inspanningen. Ook aan onze juryleden wordt gedacht. Een gebaar waarmee wij als KCC/SO natural onze waardering uitspreken voor alle personen die zich bezig houden met arbitrage en wat hopelijk al deze personen de energie geeft om er de volgende keer weer te staan en er samen met jullie een mooi seizoen van te maken.

KCC/SO natural zorgt voor de attentie en wij spreken de hoop uit dat alle spelers, coaches en trainers aandacht schenken aan …………………………………………

……………… Geef elkaar de hand. Het thema ‘Geef elkaar de hand’ wordt breed uitgedragen binnen het KNKV. Daarmee hoopt de bond en ook KCC/SO natural dat spelers, coaches en andere direct betrokkenen de scheidsrechter, zijn/haar assistent en iedereen die betrokken is bij de arbitrage rondom een wedstrijd, zowel vóór als na de wedstrijd een hand geven. Dit gebeurt helaas nog niet bij alle teams en mag zeker weer eens gepromoot worden, dus KCC-ers doe je best in het veld en heb respect voor onze arbitrage.

Met vriendelijke groet,
Saskia van Vlaanderen-Kanij
Commissie Arbitrage 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties