Voor de meeste korfballers zit het seizoen er op. Voor een paar spelers van KCC/SO natural is er echter nog een smakelijk toetje. Van donderdag 28 juni t/m zondag 1 juli vindt in Drachten het EK Korfbal U15 plaats. Dit EK wordt gespeeld in 4x4 vorm. Omdat er geen officieel team Oranje U15 bestaat, viel RTC Rotterdam de eer te beurt om deel te nemen als Nederlands team.

U15EKC4x4 2018 posterNaast de officiële wedstrijden op zaterdag 30 juni tegen Duitsland, Engeland, Portugal, Catalonië en Hongarije, is er veel ruimte in het programma voor gezamenlijke trainingen en andere activiteiten. Een mooie kans om kennis te maken met korfballende leeftijdgenoten uit andere landen en ervaringen met hen te delen.

Het Nederlands team zal bestaan uit: Isa Kranendonk, Fenna Mol, Elisa de Lange, Rosa Schneider, Stijn de Lange (allen KCC/SO natural), Mark van Schaik (was KOAG, komend seizoen KCC/SO natural) en Bas van Schaik (Nieuwerkerk). Coaches/begeleiders zijn Julian Middelkoop, Gerbert Schippers en Tom Louwes.

Voor foto's, uitslagen en verslagen: zie de Facebookpagina van het evenement https://www.facebook.com/U15EKC/.

Veel plezier en succes allemaal!  

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties