Op woensdag 4 oktober a.s. organiseert KCC/SO natural voor de derde keer een Schoolkorfbaltoernooi voor de groepen 3 en 4 van de basisscholen. Alle kinderen uit groep 3 en 4 uit Capelle a/d IJssel of Rotterdam-Oost zijn van harte welkom! Doel van deze middag is om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de korfbalsport. Naast het korfbaltoernooi worden er nog vele andere leuke activiteiten georganiseerd.

Kom jij ons helpen?
Voor deze middag zijn we nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om een groepje kinderen te begeleiden of een paar wedstrijdjes te fluiten. De enthousiaste (jeugd)leden die ons hebben geholpen tijdens de vorige schoolkorfbaltoernooien waren een grote hit bij de deelnemertjes. Voorgaande edities hebben mede hierdoor een aantal nieuwe jeugdleden opgeleverd, waar we uiteraard erg blij mee zijn. We hopen dat we ook dit keer op jullie kunnen rekenen. Heb jij tijd op woensdagmiddag? Kom dan ook meehelpen! Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld je bij Monique Schneider.

Aanmelden deelnemers
Ouders/verzorgers van groep 3-4 kinderen kunnen hun kind aanmelden voor het Schoolkorfbaltoernooi via dit inschrijfformulier. Dat kan individueel, dus uw kind kan ook meedoen ook als het niet genoeg teamleden op school kunt vinden! Vragen, aanmelden als begeleider of je hulp aanbieden? Graag via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast bedankt!

Details
Datum: woensdag 4 oktober
Tijd: 14:00 tot 17:00 uur
Plaats: KCC/SO natural, Sportpark Schenkel, Capelseweg 39, Capelle a/d IJssel

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 30 september 2023 tegen Valto 1 om 16:30 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties