In december zijn Annick van der Kooij en Timo van Dieren door bondscoach Barry Schep geselecteerd voor het Nederlands team onder 17. Beide talenten spelen met Oranje <17 van vrijdag 23 t/m zondag 25 juni het wereldkampioenschap U17 in Schijndel

Annick Timo Site

Het WK onder 17 wordt met tien landen gespeeld in sporthal de Dioscuren in Schijndel (Bunderstraat 6B 5481 KD). Dat is maar een uur rijden vanaf Capelle aan den IJssel dus als je tijd hebt dat weekend, kom onze KCC-ers dan aanmoedigen.

Op vrijdag 23 juni wordt er door de ploegen getraind en zijn er oefenwedstrijden.

Op zaterdag 24 juni wordt de poulefase gespeeld. Nederland speelt om 11:45 uur tegen Hongarije, om 14:25 uur tegen Catalonië, om 16:15 uur tegen Duitsland en om 18:05 uur tegen Chinese Taipei.

Op zondag 25 juni zijn dan de finalewedstrijden. Omdat Nederland 1e is geworden, spelen ze om 10:50 uur tegen Engeland. Als ze die verliezen, spelen ze om 15:00 uur weer tegen de verliezer van de wedstrijd België - Chinese Taipei om de derde/vierde plaats. Maar we gaan er natuurlijk vanuit dat ze winnen. Dan spelen ze de finale om 16:10 uur. 

Natuurlijk is nu nog niet bekend in welke wedstrijden Annick en Timo speeltijd krijgen, maar dat zie je vanzelf als je komt kijken.

Kijk hier voor de teamfoto en alle spelers van Oranje onder 17.

Alle informatie over het WK vind je op www.u17kwc.com.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties